Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny polećcie mi jakieś forum dla zwykłych kobiet.

Polecane posty

Gość gość

Czasem lubię sobie popisać w wolnych chwilach, a kafeteria coraz bardziej nie jest miejscem dla mnie. Same przyznacie, że tu zbierają się specyficzne osoby. Mam już dość tematów o zdradach, trójkątach, seks układach, tematy obrażające kobiety, tematy obrażające mężczyzn, tematy pełne hejtów i żółci. Dostaję doła siedząc tutaj, więc jeśli znacie jakieś miejsca, gdzie zwykłe, normalne dziewczyny i kobiety sobie piszą, to proszę serdecznie polecić coś. :)

Gość gość
Poleci ktoś coś? :)

Gość gość
na forum wizaż są w miarę normalne dziewczyny. nie ma tyle dzi'wek co tutaj, to na pewno. Polecam sprawdzić autorko!

Gość gość
Dzięki za radę. Ma ktoś jeszcze jakieś inne miejsca warte polecenia?

Gość gość
Masz racje ze od czytania Kafe człowiek dostaje dola

Gość gość
Ja często siedzę na teenzone, jest tam dużo fajnych ludzi, również chłopaków z którymi można normalnie popisać. Wiele razy mi tam pomożono jak miałam doła lub w sprawach seksu.

Gość gość
Redtube.com

Gość ColorGirl
Jakie forum by nie było i tak się te zboczone faceciorki wszędzie się wpierniczą

Gość gość
gość dziś Ja mam tak samo. Jestem facetem, a dołuje mnie kafeteria. Dołują mnie tematy o zdradach, oszukiwaniu partnera/partnerki, o seks układach, tematy z hejtami na kobiety i mężczyzn... Jak to czytam to mam stasznego doła, że ludzie tak nisko upadli. Że tak bardzo nie szanują siebie i swoich ukochanych, ale osobiście jestem przekonany, że to forum po prostu ściąga największą patologię tutaj. Kafe wg mnie jest specyficznym miejscem, które ściąga społecznych wyrzutków, dziwaków, seksocholików i nimfomanki. Takie osoby są na uboczu, marginesie społecznym i po prostu szukają sobie miejsca, gdzie mogą się z kimś sobie podobnym utożsamiać i komunikować. Padło na Kafeterię niestety. Kiedyś było tu inaczej.

Gość gość
gość dziś Masz rację, kiedyś było tu lepiej :)

Gość gość
Teenzone to raczej dla nastolatków, a ja jestem już 24 latka, więc chyba bym tam nie pasowała. Ale serdecznie dzięki, że chciałaś mi polecić jakieś miejsce. Autorka. :)

Gość gość
Również mam 24 I też szukam jakiegoś fajnego, miłego miejsca w sieci. Bez wyzwisk I chamskich docinek ;) choć w internecie ciężko o takie miejsce, wszędzie pełno głąbów

Gość gość
Może jestem ślepa, ale nie widzę nigdzie linku do forum na stronie demotywatorów. Niemniej serdecznie dzięki za odzew :)

Gość gość
dziś święty się znalazł a sam lubi sex

Gość gość
gość dziś Pewnie, że lubię seks. Brać przyjemność i dawać kobiecie przyjemność. Ale jednej kobiecie a nie tysiącom... rozumiesz? Chciałbym normalny związek, a nie ku'rwa seks układy, friendly f*cking, zdradzanie się, trójkąty, orgie i inne popie'rdolone rzeczy... a na tym forum 80% tematów to właśnie takie jazdy. I dlatego to forum mnie wku'rwia. Chyba też stąd się gdzieś przeniosę, bo naprawdę źle się tu czuję. :o

Gość gość
netkobiety

Gość gość
Dobra znalazłam to forum demotywatory :P Gapa ze mnie. Rozejrzę się tam wieczorem. :)

Gość gość
gość dziś Fajna tam społeczność na netkobiety? Można liczyć na kulturalne, fajne rozmowy? :)

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Fajny temat...tez bym chciala porozmawiac z kims kulturalnym.....bo na kaffe tego brakuje. Zdam sie na wasze pomysly...:

Gość gość
gość dziś tak, zapraszam :)