Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć prace po 2 latach przerwy

Polecane posty

Gość gość

Nikt nie odpowiada na wysyłane cv i w sumie to się nie dziwie, przecież widza, ze nie mam pracy od ponad 2 lat i pewnie się zastanawiają czemu, dlaczego nikt mnie nie zatrudnil itd. Nie wiem co mam robić będąc w takiej sytuacji :( Byłam chora, ale o tym przecież w cv pisać nie będę. Doradzcie coś

Gość gość
Ja dzisiaj złożyłem dwa cv do dwóch firm po raz pierwszy w życiu, w wieku 27 lat ;). Nie masz się czym martwić, chyba ci za bardzo zależy.

Gość gość
Wszedzie pytają o przerwy w zatrudnieniu, nawet do głupiej, zwyczajnej pracy w sklepie. Człowiek chyba nie może sobie zrobić wolnego od pracy, podróżować, zachorować czy sporzytkowac czas jak chce, "bo przez przerwy w cv" ciężko później znaleźć prace itd. Chore

Gość gość
Kłam! I tyle ...pracodawcy tez kłamią

Gość gość
Bogate cv napisz że lubisz przerwy, chodzić na dymka jeśli tylko chcesz, masz olewczy stosunek do pracy ktoś sie tobą na pewno zainteresuje

Gość gość
@23:53 spadaj kretynie

Gość ja_Dyzio
wpisuj jakieś bzdety wymyślone, że pracowałaś na czarno w UK lub Holland lub u Helwetów opiekunka do dziecka lub do opieki nad starym Helmutem z okolic Dortmund , nikt tego nie będzie sprawdzać w realu , gdy zapytają, co się stało z Helmutem to powiedz, że zwyczajnie zmarł i praca się skończyła w Niemczech a teraz musisz się opiekować swoją starą i schorowaną Matką w Polsce i szukasz pracy w Polsce , nawet za grosze , poza tym powiedz, że znasz trochę język niemiecki i trochę angielski , prawo jazdy posiadasz, możesz śmigać wózkiem widłowym i jest książeczka SANEPID, poniżej 3600 PLN netto nie schodź za miesiąc pracy !

Gość gość
Nikt się mnie nie pytał o przerwę wiec coś kłamiesz autorko możesz 10lat nie pracować i tak znajdziesz pracę :)

Gość gość
Do wczoraj Nie wszędzie

Gość gość
Po 10 latach bez pracy znaleźć zatrudnienie. A gdzie i jakie można z taka dziura w cv? NIE UWIERZĘ, ze nikt nie zapyta co się przez ten czas robiło, co się działo... Sorry

Gość woda butelkowana
tylko handel, kupić za 1 sprzedać za 2, powtarzać ile razy trzeba, praca jest dla debili i pustaków

Gość gość
Ja znalazłam w hotelu bez doświadczenia jako recepcjonistka . Miałam kilka lat przerwy ale nie byłam bierna. Miałam jakieś inne zajęcia, skończylam studia. W zależności od tego jak wygląda twoja sytuacja życiowa szukaj bez doświadczenia, w call center etc. Ja byłam zdeterminowana bo wiedziałam że jak nic nie znajdę po tym co sobie założyłam to jestem życiowo spalona. Przerwy miałam więcej niż 2lata i też się obawiałam. Dasz radę :)

Gość gość
No to wymysl, ze w tym czasie bylas w ciazy, urodzilas, a jak potem zapytaja co z dzieckiem przy podpisywaniu umowy, to sie rozplacz i powiedz, ze dziecko zmarlo.

Gość gość
ch ujj im w du pe

Gość gość
firmy to durne hooje, praca to niewolnictwo

Gość wszyscy co chwile umierają
rynek pracy jest BARDZO ruchomy, czego nie było wczoraj jest dziś lub będzie jutro, bo masa ludzi choruje i umiera, są wypadki śmiertelne, morderstwa, samobójstwa i inne cuda, etaty się zwalniają CODZIENNIE, bo ludzie padają jak muchy, więc to piękne czasy