Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co czuje kobieta gdy

Polecane posty

Gość gość

facet patrzy na nia pożądliwym wzrokiem? ;) Powiedzmy ze jest typem przystojniaka i ma ogolnie powodzenie a wzrokiem wręcz pozera kobiete,wrecz ja powiedzmy juz bzyka :p Oczywiście jest to wzrok skierowany prosto w oczy i gleboko przeszywający je podczas rozmowy ;) co czuje wtedy kobieta?czy ktoras z was miała taka sytuacje?;)

Gość gość
Miałam tak. Czułam się jak naćpana. Tylko u nas było jeszcze uczucie. Jeśli u was tylko pożądanie to nie wiem.

Gość zojkowata
to zależy na jakim stopniu poznania oboje się znajdują. napotkany facet może sobie "przeszywać" mnie wzrokiem do woli. inaczej jest, kiedy dwoje ludzi jest w sobie z wzajemnością zakochani, wtedy to "pożeranie wzrokiem"ma uzasadniony sens i sprawia przyjemność.

Gość gość
Ja tak podrywalam facetow. Jesli widzialam, ze nasze oczy spotkaly sie jeden raz, a pozniej drugi to nie przestawalam nakrecac go wzrokiem, przygryzaniem ust, palca czy poprawianiem wlosow. Ostatecznie wiekszosc wieczorow konczyla sie darmowymi drinkami i swietnym towarzystwem. Nigdy takiemu typowi nie podalam numeru telefonu. Swietnie sie bawilismy i mysle ze pozostalam w glowie niejednego gdyz nie dostali tego na co liczyli, nawet calusa. Kiedy szeptalam im do ucha dobranoc i zbieralam sie do wyjscia ich miny i to proszenie - zostan jeszcze - na dluzsza mete stawalo sie zenujace.

Gość gość
czułam się zakłopotana. wbijanie w kogoś wzroku to próba zdominowania rozmówcy

Gość gość
Nie mam pojęcia, nigdy czegoś takiego nie przeżyłam. Nie jestem kobietą, której się pożąda.

Gość gość
Dyskomfort czuje. Co innego gdy patrzy tak kochany i kochający mężczyzna a co innego obcy facet, normalny powinien zapanować na tym, zboczeniec nie potrafi, wiec jego spojrzenie jest nie przyjemne, wręcz oblesne.

Gość gość
13:53 jesteś naciągaczką i cieszysz się że chlasz za cudzą kasę, kogoś kim nie jesteś zainteresowana... jesteś z patologii? :-)

Gość gość
Oj korzysta...byleby nikomu zycia nie rozwalala...

Gość gość
Ja też olewam że kobiety sie gapia, chyba że to ta w której jestem zakochany wtedy sie ciesze i to jest przyjemne uczucie tak popatrzeć w oczka niewiasty

Gość gość
ja nic nie czuje, tak sobie tylko mysle, poj..ało gościa , czy co?

Gość gość
D**ek,********* babiarz