Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwe zajście w ciążę po poronieniu w 5 tyg zanim wystąpi miesiączka?

Polecane posty

Gość gość eveeee
Z tego co wiem to te 3 cykle trzeba odczekac po poronieniu z łyżeczkowaniem, a po samoistnym nie jest to konieczne. Mój lekarz nawet twierdził, że zajście w ciążę po poronieniu samoistnym jest łatwiejsze bo organizm jest jakby nadal "nastawiony" na ciążę. Ani razu przez całą ciążę od nikogo, od żadnego lekarza nie usłyszałam, że to było nie odpowiedzialne. Poza tym ja akurat nie zaszłam w tę ciążę celowo, po prostu nie brałam tego pod uwagę, że po roku starań i tym poronieniu tak od razu znowu się uda. Odpuściłam sobie starania i może dlatego coś zaskoczyło. Tobie autorko życzę powodzenia i tego żeby jak najszybciej Wam się udało :-)

Gość gość
Ja tak mam :-D. W listopadzie w dniu spodziewanej @ zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Dla pewności powtórzyłam test dwa dni później i były dwie grubachne kreski. Niestety trzy dni potem zaczęłam krwawić i to był @ jakiego nigdy nie miałam. Lekarz powiedział że to była ciąża biochemiczna. Ginekolog kazał starać się dalej. Zaraz przed Bożym Narodzeniem test pokazał dwie kreski. Teraz jestem w 20tc. :-D

Gość gość
To mój 40 dzień cyklu po poronieniu a @ brak. We wtorek robiłam test i wyszedł negatywny. Piersi mnie bardzo bolą, sutki mam wrazliwe. Czasem jajnik mnie zakluje. Sama nie wiem co myśleć o tych objawach. Pierwszy raz mam takie. W poprzedniej ciąży tylko mnie sutki bolaly i test zrobiony po 10 dniach po terminie @ pokazał dopiero dwie kreski.

Gość gość ala
Przynajmniej masz jakieś objawy ja ich nie miałam....I dostałam właśnie @. A cichutko liczyłam że się uda. Za bardzo chciałam i nie wyszło. Szkoda

Gość gość
Autorko jestes prawdziwym ulomem.

Gość gość
Gościu ala nie ma co sie załamywać. Nie ten cykl to w następnym się uda. Trzymam kciuki. Chciałam odczekac chociaż 3 miesiące ale antykoncepcja nas zawiodła. Zobaczymy czy @ przyjdzie.

Gość gość
7:29 Wyjdź.

Gość gość
23:41 Super :) trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiazanie :)

Gość gość
Moj lekarz twierdzi, ze skoro nie bylo lyzeczkowania, macica czysta, endometrium w porządku, jajniki też to możemy zaczynac starania po pierwszej normalnej miesiaczce.

Gość gość
41 dzień cyklu. Dzisiejszy test negatywny. Piersi bolą po bokach i sutki. Brzuch w ogóle nie boli. Mam zawroty glowy. Szyjka macicy wysoko i rozpulchniona. Czy to mogą być jakieś zaburzenia?