Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Ile partnerow seksualnych mialy wasze zony

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Haha dobre :D Też czytałam o telegonii i zgadzam się do tego że jeżeli kobieta zbiera materiały genetyczne to może spać z wieloma facetami.Bo to na jej korzyść i dziecka.Lecz muszą to być dobrzy faceci.Chociaż telegonia według mnie jest zakłamana.

Gość gość
muuuuun dziś Problem polega na tym, że kobieta posiada dowód w postaci błony dziewiczej, a facet może udawać prawiczka nawet wtedy, kiedy świadczył usługi dojrzałym paniom.

Gość gość
Co z tego że cię prawik zaplodni skoro dzieciak będzie miał cechy pierwszego fiuta? Gdzie tu logika.

Gość gość
Moja nie miała żadnego, łącznie ze mną i słusznie, obawia się, że zarazi się ode mnie k*******m. :-)

Gość gość
gość dziś Co z tego że cię prawik zaplodni skoro dzieciak będzie miał cechy pierwszego fiuta? Gdzie tu logika. X Napisałam Ci,że telegonia to zakłamanie.To działa u zwierząt,nie ludzi. Zresztą tłumany, gdybyście to bardziej czytali to byście wiedzieli że to z jakimi kobietami się sypia tak samo wpływa na wasze dziecko.Oczywiście w internecie wybiela się mężczyzna tradycyjnie.Że im to nie grozi.Ale ja znam dużo przypadków gdzie kobieta była albo dziewicą albo miała jednego czy dwóch partnerów a facet miał wiele kobiet.I łaśnie te dzieci przez tych facetów były łatwe, głupie ,upośledzone.Także to jest wina mężczyzn a wy się nie wybielajcie bo prawda jest jedna. Tak samo to podobno Ewa zebrała jabłko ale to Adam ją namówił.

Gość gość
tylko debil szuka dziewicy :) To schiza w głowie,takie czuby jak wy dają szariaty i burki.Ja miałem dwie kobiety,moja miała 3 partenrów,jeden na sam seks.I co z tego?Dziwka bierze kase a puszczalska daje każdemu.Ci pka nie mydło.gość dziś zgadzam sie i wstyd mi za moich rodaków i moją płeć.Od lat niszczą kobiety

Gość gość
gość dziś Błona wyznacznikiem dziewictwa, serio? Błony uwielbiają pękać w różnych sytuacjach jeszcze zanim k***s je naruszy, przykładowo podczas jazdy na rowerze pod górkę. :D Daj ty spokój. :D

Gość gość
gość dziś Nie piszę, że wyznacznikiem, chodzi mi o sam fakt posiadania czegoś, co teoretycznie jakoś tam powinno wskazywać, że dziewica, a facet nie ma niczego. Niechby im farba z nosa szła, a tu nic i nagle ma się hiv od prawiczka.

Gość gość
moja miala 3

Gość muuuun
Właśnie, że ma. Po tym, w jaki sposób facet (jeśli - bo jeśli nie - to prawik) zaczyna się do ciebie dobierać, i ile jak długi był wasz pierwszy stosunek, można całkiem precyzyjne określić jego doświadczenie. :classic_cool:

Gość gość
muuuun dziś Można łatwo udawać, dobrze ktoś napisał, powinno coś być i tyle. Trzeba sie szanować, a nie puszczać z zahivionym męskim d****iem.

Gość gość
Moja na pewno powyżej 50ciu. Byłem prawiczkiem jak ją poznałem a ona dziewicą. Te czasy to już przeszłość. Teraz jednej nocy potrafi przelecieć ją paru facetów. Nie jest nimfomanką ale lubi czuć pożądanie. Jest bardzo atrakcyjna, uprawiamy cuckold i jest super.

Gość gość
Moja miala tylko mnie, była dziewicą jak sie poznaliśmy. Podobno przez 20 lat taki stan rzeczy sie utrzymał, jestem jej jedynym partnerem.

Gość gość
Dodam, że jest naprawdę piękną kobietą za którą oglądają się faceci.

Gość gość
gość dziś tak na pewno :)

Gość Facet 81
Moja narzeczona nie miala żadnego partnera seksualnego oprócz mnie

Gość gość
Niewazne ile miala. Wazne ile jeszcze bedzie miala.

Gość gość
Facet 81 dziś i ty tak wierzysz w te bajki ?

Gość Facet 81
Nie musze wierzyc bo wiem ze to ja ja rozdziewiczylem

Gość Ciekawa99
Ja ja rozdziewiczalem miala 16 lat

Gość gość
Facet 81 dziś spoko byles pierwszy ale nie jedyny , potem nie jeden ja charatal

Gość Facet 81
Kto powiedzial ze z nia nie jestem. Jestem z nia caly czas :-D

Gość gość
Moja nie miała żadnego, ale po ślubie to nadrabia, teraz to już nawet sama nie może się doliczyć ilu ja dymało chociaż i tak wszystko dzieli przez... i dalej udaje cnotkę.

Gość gość
Mam żonę której byłem pierwszym facetem. Trollom nie zamierzam udowadniać, że tak było. Wystarczy, że ja mam pewność co do tego ;) Bardzo się z tego cieszę, bo praktycznie każdy kolega mi zazdrości, że ożeniłem się z dziewicą. Tak naprawdę tylko odpady płci męskiej chcieliby żenić się z puszczalskimi kobietami, które zaliczała masa facetów. Osobiście nie wyobrażam sobie poważnego związku z kobietą, która miała więcej niż 2 facetów, to absolutne maximum dla mnie. Jeżeli nie była w stanie stworzyć stałego związku z 3 lub więcej facetami, to zwyczajnie na poważny związek się nie nadaje, a ja inwestwować i ryzykować w takim związku bym nie chciał. Na szczęście trafiła się dziewica i jestem mega szczęśliwy :)

Gość gość
gość dziś moze i byles jej pierwszym ale teraz juz na pewno nie jedynym

Gość gość
My używamy ile się da. Kochamy się i używamy. Nie wiem ile tego mogło być bo nikt nie liczy. Ma być ogień i tyle, potem we własnym łóżku jest bosko.

Gość gość
A jakie to ma znaczenie, moja nie była cnotką i nie wiem ilu miała bo najważniejsze jest to jaka jest teraz.

Gość zdradzony n
Do slubu zero była dziewicą Natomiast po ośmiu latach małzenstwa miała jeden skok w bok niestety był to sex grupowy z czterema w tym jeden z nich był czarny

Gość pstop
''Zdradzony n'' jesteście nadal razem kto ci powiedział ze cie zdradziła ?