Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Ile partnerow seksualnych mialy wasze zony

Polecane posty

Gość gość
ja bym chcial miec zone, ktora na studiach byla prostytutka amatorka i miala ze 15 sponsorow- albo stalych, albo jednroazowych a oprocz tego kilku normalnych partnerow

Gość gość
to dzi'wka ta twoja żonka :D Ja się umiałem ustawić w życiu. Moja to 10 lat młodsza ode mnie dziewica. Byłem jej pierwszym.

Gość gość
uwierz mi, nie byłeś 1

Gość gość
był pierwszym. Pierwszym naiwnym.

Gość gość
dziś Przebijałem błonę dziewiczą, była krew. Ale panowie nie dziwię wam się, że próbujecie deprecjonować. Każdy chciałby dziewicę, a nie każdy może mieć. Niektórzy muszą się ochłapami zadowalać, których pół miasta zaliczało :D

Gość gość
Hehe dziewica może i była ale w dòpie więc ciesz się kolego ;)

Gość gość
Nawet nie wiecie, Panowie, jakie to cudowne uczucie wiedzieć, że twoja żona się nie puszczała nim cię poznała. Że była porządna i nierozpieczętowana. Dlatego bardzo o nią dbam, zabieram na wycieczki, rozpieszczam. Wcześniej byłem z nie-dziewicą i to był duży błąd. Nie miałem takiej motywacji bycia z nią, mając z tyłu głowy jej przeszłość seksualną. Także moja rada Panowie: szukajcie albo dziewic, a jak nie macie na dziewicę szans, to szukajcie takich co miały jednego faceta i co do których macie pewność, że tak było. Wszystkie inne opcje nie wpływają dobrze na związek. Jak już chcecie być z jakąś na całe życie, to macie prawo oczekiwać, że dziewczyna jet porządna.

Gość gośćbledny
Ja az takiego nimam a tak zawielki do reki!!?

Gość gość
Z żoną poznałem się w szkole średniej, w technikum, chodziliśmy do jednej klasy, gdzie było 32 chłopaków i 2 dziewczyny. Na ostatniej wycieczce klasowej dziewczyny stwierdziły, że prześpią się z każdym z klasy, tak więc poza 4 którzy nie byli na wycieczce mamy już liczbę 28. Później były studia, nie byliśmy parą ale mieszkaliśmy razem na stancji w 5 osób (ona, ja, moja wówczas dziewczyna, jeszcze jedna dziewczyna i jeden kolega). Prowadziła bogate życie erotyczne w różnych konfiguracjach więc można śmiało powiedzieć że było z 50 w tym czasie. Nigdy się z tym nie kryła. Na ostatnim roku rozstałem się z moja ówczesną dziewczyną która się wyprowadziła, pozostali również, a zostaliśmy tylko my dwoje. Jeszcze przez ok pół roku przyprowadzała sobie kolesi. Później korzystałem i ja. Z biegiem czasu było coraz mniej innych a coraz częściej ja, aż w końcu zostałem tylko ja. Do tej pory, a minęło już 6 lat. Od 4lat jesteśmy małżeństwem, mamy 2 dzieci. Zawsze miałem do niej słabość. Ja też za młodu nie byłem zbytnio grzeczny i zaliczałem prawie wszystko co się udało zbajerować, a trochę tego było. Wyszumieliśmy się i teraz jesteśmy grzeczni, ale jest co wspominać. Myślę że w zaokrągleniu, około setki partnerów mogła mieć.

Gość gośćgośćbledny
Pardom trochu musi poblodzil to nie na ten temat sorki!!

Zony dziewice traktuja swoich mezow jak inwentarz. Nigdy bym nie chcial zony dziewicy. Przyszla zona powinna byc dojezdzona i dotarta.

Gość 2marek2
Moja miała /ma czterech Ma czterech stałych klientow z ktorymi sie spotyka przed slubem nie miała nikogo była dziewicą Kilka lat temu poznała pierwszego klienta i w ciagu 2lat doszło trzech kolejnych z ktorymi uprawia sex

Gość gość
Interesują mnie faceci, którzy WYKLUCZAJĄ taką możliwość, aby ktokolwiek mógł poznać dziewicę. A czy przed rozdziewiczeniem dziewczyna jest dziewicą czy nie? Więc skąd ta pewność?

Gość Facet 81
Jestem pierwszym :-D

Gość gość
Dodam jeszcze, że danie po ryju jest lepszym odreagowaniem niż modne obecnie smarkanie się nad molestowaniem. Honorowy facet nie powinien ani pisnąć z lekką obolałym ryjem.

Gość gość
Przyznała się do 20 ale w czasie rozmów wychodzi a to jeszcze ten, o i tamten myślę że jak naprawdę zliczy to że 40-50

Gość muuuuun
Kobiety są jak samochody od handlarzy. :D Jeśli nie znasz historii niewiasty, nie znacie się od gimnazjum/podstawówki - zakładaj z góry przebieg iście taksówkowy, a rozczarowanie będzie mniejsze. :D

Gość gość
2marek2 a widziałeś jak żona robi to na twoich oczach

Gość gość
Moja nie była dziewicą tak że nie wiem i nie pytam ilu ją dymało bo i tak prawdy nie powie.

Gość 2marek2
Tak kilka razy widziałem

Gość A facet
... to po ilu partnerach jest już mało wartościowym i przechodzonym towarem? A może jesteście zabytkowymi macho sprzed 100 lat?

Gość gość
Faceci lykaja wszytko bo chca w to wierzyć :) ja swojemu powiedzialam ze było max 6,a było ze 30 tak naprawdę :p wiec nie wierzcie jak mówią wam o 1-3 partnerach hahah

Gość gość
Widziałem jak moją żonę ****ał kolega i to we wszystkich pozycjach. Ona mu też obciągała i nikt z nas nie był niezadowolony. Jakoś nam to nie przeszkadza i dalej jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Te bujdy o jednym jedynym partnerem to między bajki włożyć.

Gość gość
A jeżeli ten pierwszy jest na 100℅ pewien, że nie jest pierwszy to jest głupi, czy nie?

Gość gość
Leczcie sie mezczyzni.gość 2018.04.14 Nierozpieczetowana?curestwo dzieci będą miały po tobie.Dlatego nie mam faceta.Takie urojenia i schizy macie tylko wy psychole.Do leczenia

Gość Gość322
To wymyślają albo przegrywy albo ludzie z problemami emocjonalnymi. Wy nie macie szacunku do kobiet bo traktujecie jak samochody , inawet się nie dziwię że Polki nie szanują Polaków.Ja mam kobietę która miała trzech partnerów, ja miałem trzy partnerki i normalnie żyjemy.Po co mi dziewica?Przecież kobieta to człowiek, ma prawo do błędów, ma prawo mieć trochę mężczyzn. Wam współczuję, że macie takie podejście do kobiet, i współczuję waszym córkom że będą się musiały użerać z takimi ojcami psychicznie nie zdrowymi.

Gość gość
jak można z kawałka błony robić 8 cud świata?mężczyźni doprawadzaja do samobójstw kobiet,do ograniczenia ich wolności i rzeczowego traktowania :( bo jak mozna pisać o kobiecie nie rozpieczetowana?wstydzcie sie i idzcie do diabła

Gość gość
a ja miałam w sobie 5 mężczyzn ale na męża prawiczek,bo tylko czysty penis może mnie zapłodnić ^^ żadnych nie prawiczków bo to dzivkarze,na męża i ojca tylko prawiczek!a kobieta zbiera kody genetyczne więc musi próbować z wieloma partnerami