Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Częstochowa czy Opole które miasto waszym zdaniem jest lepsze?

Polecane posty

Powiatowa Częstochowa mająca 240 tysięcy mieszkańców i mająca tramwaje, jeden teatr 3 kina, filharmonie, pielgrzymów, jasną górę, hale sportową i nie będąca miastem wojewódzkim czy Wojewódzkie Opole będące miastem wojewódzkim mające 128 tysięcy mieszkańców nie mające tramwajów ale mające 3 kina i 4 teatry, filharmonie, amfiteatr,, ogród zoologiczny basen olimpijski hale sportową itd

, www.opole.uw.gov.pl (Opolski Urząd Wojewódzki) , www.umwo.opole.pl (urząd Marszałkowski województwa Opolskiego) , www.opolska.policja.gov.pl (Komenda Wojewódzka Policji w Opolu)

Takie są atrakcje w Opolu , www.teatropole.pl (teatr Kochanowskiego w Opolu) , www.teatrlalki.opole.pl (Opolski teatr lalki i aktora) , www.teatrekostudio.art.pl (teatr eko studio w Opolu) , www.filharmonia.opole.pl (filharmonia Opolska w Opolu) , www.zoo.opole.pl (ogród zoologiczny w Opolu) , www.mosir.opole.pl (miejski ośrodek sportu i rekreacji w Opolu) , www.opolskielamy.pl (kino meduza w Opolu) www.mdk.opole.pl (młodzieżowy dom kultury w Opolu) , www.helios.pl (kino helios w Opolu) www.muzeumpiosenki.pl (muzeum polskiej piosenki w Opolu) , www.ncpp.opole.pl (narodowe Centrum Polskiej Piosenki tj amfiteatr gdzie odbywa się Festiwal Polskiej Piosenki), www.muzeumwsiopolskiej.pl

Oba miasta lubię ale które waszym zdaniem jest lepsze Częstochowa czy Opole? Lubię i Częstochowe ale nie wiem które lepsze

Pytam bo nie wiem ps lubię Częstochowe i Opole ale nie wiem które lepsze!!!

Gość gość
Felicita:D