Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to możliwe, że ktoś mi coś dosypywał do jedzenia,picia? Nienormalna senność.

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak: byłam w pracy na wyjeździe na parę miesięcy, gdzie było służbowe mieszkanie dla kilku osób. Kuchnia wspólna. Byłam jedyną nową osobą w firmie. Miałam mieszkanie z dziewczyną, która odkąd mnie zobaczyła, była przeciwko mnie. Pewnie nie chciała konkurencji. Wcześniej była tam gwiazdą, a wokół sami faceci zachwyceni, że jest u nich w pracy choć jedna kobieta. Przy ludziach czy to z pracy, czy z pracy z mieszkania zachowywała się normalnie, a mnie traktowała albo jakby mnie nie było, albo tylko na mnie naskakiwała i mnie oczerniała. Jak były jakieś rozmowy w gronie gdzie byłyśmy obie, do innych rozmawiała normalnie, nawet wylewnie i troskliwie, a do mnie słowem się nie odzywała. Co ileś tygodni były zjazdy do domu na tydzień. Na początku dziwiłam się, że jak były te zjazdy,to mogłam ciągle spać, non-stop. Potem nie przedłużyli mi umowy. Nie pracuję kilka miesięcy. ALE: pierwszy miesiąc, jak mi nie przedłużyli tej umowy prawie że nie wstawałam z łóżka, tylko spałam dzień i noc. Nie miałam depresji na 100% przez to, że umowy mi nie przedłużyli. Raczej teraz jest mi niezadobrze, że nie mam pracy, bo to trwa parę miesięcy. Bardziej, niż wtedy, a i tak depresji nie mam.

Gość gość
Nikt się nie zna na tego typu sprawach?:D

Gość gość
Dodam, że wcześniej nie pracowałam ponad rok. Myślicie, że to może być skutek braku pracy? Wydaje mi się nienormalne, żeby AŻ TAK organizm odzwyczaił się od wysiłku.