Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek szczupłej dziewczyny z grubym chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Jak się czujecie w takim związku? Wielu ludzi śmieje się z was gdy idziecie ulica? Dziewczyny oglądacie się za szczuplejszymi? Podniecają was fizycznie chłopcy z nadwaga?

Gość gość
Byłam, nikt się nie śmiał. Z resztą głupie pytanie. Chyba, że masz 15 lat.

Gość Bicu
A facet który ma trochę mięśni nie może być że szczupłą?:(

Gość gość
jak chłopak ma wszystkie klepki i jest ogarnięty, to nadwaga nie stanowi problemu, bo to nie ona podnieca, tylko osobowość, nie każda leci na wygląd, a ludzie i tak będą gadać, obrabiają nawet te ładne i zgrabne pary, bo tak, bo muszą ulżyć swojej frustracji, pracuję z dziewczyną, która jest filigranowa, a jej mąż duży - wysoki, masywny i trochę za wiele kg, czasem udaje mu się je zrzucić dla zdrowa, ona go dopinguje i jest ok, mają synka i jest im dobrze razem, chociaż koleżanki i koledzy z działu wydziwiają, że się "nie dobrali fizycznie"

Gość gość
Moja kumpela ma chłopaka o 60 kilo od niej cięższego. Ona jest bardzo drobna, on jest informatykiem, cały czas praca siedząca. Ale z powodów zdrowotnych chce zrzucić sporo kilogramów i rzeczywiście poszedł do dietetyczki, ćwiczy codziennie. Ma kupę kasy, stać go na konsultantów, ale pierwsze pięć kilo podobno zgubił. Aha, wszyscy się przyzwyczaili i nikt na różnicę wagi nie zwraca uwagi. No ale on wyjątkowo mądry facet jest, a przy okazji potrafi być duszą towarzystwa.

Gość gość
Ja bym nigdy nie mogła być z grubym facetem, możecie nazwać mnie pusta ale patrzę zawsze na wygląd. I to jest podstawowe kryterium. Co do charakteru to zawsze można się dogadac

Gość gość
bylam kiedys z facetem z nadwaga.. kazda powinna sprobowac.. polecam.. tylko facet musi byc do rzeczy, a nie zakompleksiona p*****la..