Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebna pomoc prawna

Polecane posty

Gość gość

Witam o komorniku dowiedziałam się jak wszedł już na konto.Okazało się że to z Warty.Zmienialam adres do korespondencji i pani nie chcialo się chyba zmienić w komputerze bo oc przychodziło na adres ten co dałam a jakąś zaległość wezwania do zapłaty potem z windykacji i potem od komornika na za stary adres.I się zrobił problem bo jakby ta pani zmieniła adres w komputerze to ja bym wcześniej dostała informacje o zaległości i by się obylo bez odsetek i innych kosztów.Poradzcie co mam robić

Gość gość
Napisz to wyjaśnienie do Warty, najlepiej do dyrektora a nie do działu i ZAŻĄDAJ(!) wycofania komornika , zagroź sprawą w sądzie skutek niedopełnienia obowiązków pracownika Warty

Gość gość
Dzięki aż się normalnie popłakałam z tego wszystkiego i nie wiem co robić dzwonilm tam i kazali mi pismo napisać ale jak zatrzymać tego komornika bo nie mam za co żyć.wiem ze mam wnieść sprzeciw do sądu o nakaz zapłaty ale nie wiem jak a na prawnika nie mam kasy

Gość gość
w internecie znajdziesz wszystkie wzory pism skargę i sprzeciw na działania komornika też powodzenia

Gość Prolex
Zapraszam do korzystania z oferty mojej strony. Polecam wysokiej jakości usługi prawne-pełen zakres. Dyskretnie, szybko, skutecznie i profesjonalnie www.prolex-online.pl