Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodę najbardziej się traci od smutku, płaczu, niewyspania,

Polecane posty

Gość gość
dziś twoja stara i twoj stary sa tacy brzydcy ze nawet musiałas miec amputacje zeby wygladac leiej ahahahah macicy hahaha

Gość gość
Jeśli jest stara, to znaczy, ze była już kiedyś młoda... a to, ze ty jesteś młoda, nie jest gwarancja, ze się zestarzejesz

Gość gość
Ale jest brzydka haha

Gość gość
Dobre geny? Moi rodzice są brzydcy, matka mała i gruba, bacia też, ze strony ojca, to same „laski” z odrostami w stylu disco polo, widać tę biedę na ryju i mentalną, a ja jestem bardzo atrakcyjna.

Gość gość
23:46 Nie sraj ogniem Prowokuję ją bo za bardzo się tu panoszy

Gość gość
Prowokujesz jakiegoś gościa, bo za bardzo się panoszy na forum, a czy to jest twoje forum, ze w pseudo porządkową się bawisz? Wiesz, to tylko świadczy o twoim odrealnieniu i uzależnieniu od dziadowego portalu, cały sens twojego życia to internet. Beznadzieja.

Gość gość
Czlowiek jest piekny od tego , ze jest spelniony , zadowolony i szczesliwy... bo wtedy nie pije, nie pali , śpi dobrze i sie wysypia, ma czas na spacer, po pracy, ktorą lubi ;-)

Gość gość
01:24 Jaja sobie robię Poluzuj majty

Gość gość
Weganie są ładni ale tacy prawdziwi ktorzy nie szukają smaku w restauracjach. Wejdźcie na kanał Nowa siła.

Gość gość
Zaraz po płaczu, owszem wygląda się źle, ale sam w sobie płacz, wbrew pozorom nie jest czymś złym. jest to fizjologiczna reakcja na stres, wraz z łzamina zewnatrz wyrzucamy toskyny powstale wraz ze stresem, poza tym placz pozwala sie nam wyladowac, dlatego po nim czujemy sie lepiej, wlasnie on uwalnia nas od stresu, nawet jesli tuz po nim czujemy sie zmeczeni, to i tak jest on zdrowy, wiec raczej nie powiedzialabym, ze tlumienie placzu pomoze naszej urodzie bo negatywnych emocji czesto nie da się stłumic, a tym bardziej na siłę. Trzeba znaleźć sposob zeby je pokonac albo przeczekać

Gość gość
Co to za kłótnie chamskie? Ostatnio wlasnie oglądałam PnŚ i dietetyczka zdradziła o co chodzi np z tym połączeniem pomidora i ogórka, połączenie klasyczne i lubiane, ale niezdrowe, bo okazuje sie, ze ogórek zabija witaminę c w kazdym warzywie (choć pomidory i ogórki to owoce:P), wiec najlepiej jesc go samego i nie dodawać do niczego. Mowila tez, ze złe jest łączyć herbatę z cytryna, bo kumulują sie niebezpieczne związki, które sa odpowiedzialne za chorobę Alzheimera:-/ O szynce z serem tez było, ze sie nie powinno, ale juz nie pamietam co;)

Gość gość
A od stresu, niewyspania itd. , owszem traci sie urode. Ale nie od placzu. Raczej od zmartwien, ktorych placz jest konsekwencja, ale on na nie pomaga, a nie szkodzi. To sposob wyladowania emocji, kiedy czujemy sie naprawde zle

Gość gość
21:28 a niech sobie zabija jeśli to faktycznie prawda choć nie wiem jak to można wiarygodnie zbadać , czy ja to robię dla witaminy C?

Gość gość
to prawda,ja ostatnio dużo placze i się smuce i wyglądał Dużo gorzej nawet w rozswietlajacym makijazu.Postarzalam sie