Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodę najbardziej się traci od smutku, płaczu, niewyspania,

Polecane posty

Gość gość

a nie od tego czy pijesz alko lub kawę hahaha jak tu niektóre kafeterianki piszą

Gość gość
To na pewno dlatego alkoholiczki wyglądają tak świeżo i promienie.

Gość gość
I od choroby

Gość gość
no i od chorób, złych genów i zaniedbania siebie

Gość gość
Dużo wypalonych papierosów i duzo wypitego alkoholu, na pewno nie pozostaje obojętne na urodę. Ale co Do wylanych łez - tez sie zgodze; sama Ostatnio płakałam i potem zobaczyłam wyżłobioną "krechę" na dolnej powiece:-/

Ostatnio płakałam i potem zobaczyłam wyżłobioną "krechę" na dolnej powiece:-/ x też takie rzeczy mam:O i żyłki:O brzydki tygrysek:(

Gość gość
Tłumienie smutku i emocji też jest złe bo one gdzies tam w nas są i sie gromadzą, a płacz pozwala oczyscic emocje

Gość gość
Kawa jest używką, twoja zachcianką którejj ciało nie potrzebuje, ale się uzależnia, zakwasza organizm, jak będziesz ją pila regularnie to się szybciej posypiesz. Gwarantuje.

Gość gość
Z tą kawą to dość kontrowersyjne bo z drugiej strony jest to też przeciutleniacz, a przeciutleniacze spowalniają starzenie się komórek, skóry też. Opinie co do kawy są podzielone, niektóre badanie wykazały, ze regularne picie kawy przedłuża zycie, a inne, że szkodzi. No i kawa też kawie nie równa, co innego to prawdziwa kawa, a co innego jakaś rozpuszczalna z chemią

Gość gość
Ja na kacu zawsze wyglądam super :D najgorzej faktycznie wyglądam po płaczu i niewyspaniu

Gość gość
Od wódki urodę traci głos.

Gość gość
21:11 podobno najgorsza jest kawa z mlekiem, w chwili wlewania mleka do kawy tworzą sie trujące substancje.

Gość gość
U kobiet przynajmniej. Zawsze alkoholiczki wódkowe kojarzyły mi się z takim chropowatym głosem.

Gość gość
To prawda, wyglądam okropnie staro na zdjęciach przed bolesnym rozstaniem ale w ogóle podczas rocznego związku z nim postarzalam się o jakieś 8 lat. Teraz odżyłam ale jestem pewna że gdyby nie tamte wszystkie przeżycia, to wyglądałabym młodziej, niestety cierpienie zostawia na twarzy swój rys.

Gość gość
21;21 haha kolejna bzdura z cyklu truje miód w gorącej herbacie, pomidor z ogórkiem i ser z szynką?

Gość gość
21:24 nie wiem czy bzdury, ale akurat o ile miód w gorącej herbacie nie truje, to dodawany do gorącej herbaty traci wszelkie wartości - wiec równie dobrze mozesz te łyżeczkę czy dwie, wyrzucić do śmieci od razu, bo i tak ten miód w herbacie bedzie bezwartościowy;) A co do tego sera i szynki, pomidora i ogórka - to znam od dietetyków, wiec nie wiem, czy to az takie bzdury?

Gość gość
No ser z szynką to akurat sama wymyśliłam. A miód w herbacie ma dla mnie wartość smakową. Śmieszne to bo podważane są kolejno wszystkie powszechne żywieniowe nawyki. No tak, oczywiście musiała nadejść pora na mleko trujące w zetknieciu z kawą. Następne pewnie będzie że ser w zetknieciu z ciastem do pizzy wytwarza rakotwórcze substancje.

Gość gość
To chyba jakas alkoholiczka zalozyla ten temat,zeby sie dowartosciowac ;)

Gość gość
W zyciu nie warto sobie wszystkiego odmawiac ;)

Gość gość
Najważniejsze sa dobre geny, sen, odpowiednie nawodnienia organizmu. Jednak geny na pierwszym miejscu.:-)

Gość gość
Od alkoholu też sie traci urode i to bardzo. Głowie tez od fast foodow typu mac donald po tym.gownie to wysypalo mnie kak jadlam czesto. Ale z gowna bata nie ukrecisz wiec badz spokojna autorko ladniejsza.nie bedziesz

Gość gość
I od ciezkiej pracy fizycznej lub umyslowej tak samo. Na urode najlepszy jest relaks , wypoczynek i szczęście, ale to nie zawsze w dzisiejszych czasach pewlnych stresu jest mozliwe

Gość gość
22:58 Popatrz na swoje syfy lepiej, pryszczata brzydulo bez kasy :D:D

Gość gość
Np. przez ostatni rok kiedy musialam prace godzic ze studiami zaocznymi niestety pojawily mi sie pierwsze zmarszczki. Wiec najlepiej byloby lezec, pachniec i uprawiac sport, ale tak sie raczej nie da chyba ze jest sie zona milionera

Gość gość
dziś pryszczy nie mam pasztecie. Bez kasy hahahha .... na.operacje plastyczne mnie stać i jestem po jedej zaniedbana matko polko

Gość gość
Dlatego trzeba się wysypiać. Dobrze odżywiać. I generalnie mieć wszystko w d***e. Mówi wam to 56 letnia baba, której młody wygląd zaczął chlera jasna przeszkadzać. Co jest totalnie chore.

Gość gość
23:11 Pasztet cię wysrał przy porodzie, dlatego masz ptasi móżdżek Jestem bezdzietna, dla twojej informacji, i po kilku operacjach, a ty musiałaś ciułać na tę jedną hahahaha

Gość gość
23:45 Czyli przyznałaś się właśnie do bycia brzydką Piękne z natury kobiety nie potrzebują operacji

Gość gość
dziś hahaha pewnie ani jednej nie mialas albo jestes stara i tak.to.nic.tobie nie dalo ahahah brzydalu