Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę mieć hiv?

Polecane posty

Gość gość

Ta myśl do mnie trafiła kilka dni temu. Spałam z dwoma mężczyznami, jeden jest moim mężem, a drugi był jako facet do zdrady za zgodą męża. Z tym drugim uprawiałam seks klasyczny w prezerwatywie i oralny bez zabezpieczenia, ale bez wytrysku w usta, nie miałam też żadnych głębokich ran w jamie ustnej. Co do męża to wiem, że zdradził mnie z dwoma prostytutkami, robiliśmy potem badania i wynik negatywny. Jednak nie mogę być pewna czy do teraz był mi wierny. Z nim uprawiam stosunek przerywany i mam spiralkę, a oralny z wytryskim do ust. Od września 2017 (4 miesiące po mojej zdradzie) wypadają mi włosy i nie chcą przestać. Boję się, że to może być oznaka zakażenia. Co myslicie?

Gość gość
zdychaj ku'rwo !!!! hahahhaha

Gość gość
Ze to bez sensu pytanie? Idz do poradni, zrób badania (jedz do jakiegoś sąsiedniego miasta nawet, wtedy lepsze samopoczucie, ze przynajmniej nikt cie nie zna) i sie dowiesz.

Gość gość
Jasne że mozesz. Pytanie po co sie pobieraliście ślubując sobie wierność jak potem każde się bzyka z kim popadnie na boku.

Gość gość
to raczej nie jest objaw hiv. gdybys ciagle łapała przeziebienie i trudno byloby je wyleczyc to wtedy mogloby to swiadczyc o hiv.

Gość gość
HIV nie daje reakcji nawet na wielką dawkę witaminy C, jeżeli przeczysci cie, to znaczy, że nie masz HIV a osłabienie organizmu po jakimś np goownie wstrzyknietym. Sadzisz deb8lu, że nie pamiętam o tym? I ze twoje macanki wyeliminuja całe zło jaki przez lata mi tworzyles? Właśnie z tego powodu bedziesz nieszcxesliwy.