Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jaki kolwiek mężczyzna lubi dziewczyny z nadwagą?

Polecane posty

Gość gość

Właśnie się tak nastawiam...,bo wydaje mi się,że wszyscy chcą te szczuplutkie. Prawie wszystkie już mają...

Gość gośćgośćbledny
A to siemylis ja tylo take chcem na chude mnie nie stsnje nawet no tsk juz mam aby ta nadwaga byla w normie !!

Gość gość
Ja lubie trochę grubsze, dają dużo więcej przyjemności przy ruuuchaniu niż te chude :)

Gość gość
Oczywiscie, ze tak. Sa nawet tacy, ktorzy moga tylko z grubaskami takimi po 200 kg zywej wagi.

Gość gość
Jak dają więcej przyjemności?

Gość gość
Latają za filigranowymi kruszynkami, które uważają za piękne i twierdzą, że będą na nie czekać w miedzyczasie korzystając z grubej.:p

Gość gość
Nie wszyscy,w tym temacie nie ma normy.

Gość gość
No, a jeśli połykają, same proszą o to, jeśli oblizują się że smakiem. I są w tym wiarygodne! To byłby cud? Więc kto by odrzucił cud?

Gość gość
Nie wiem, czy Jaki, ale Kolwiek to na pewno by się w takiej sytuacji zastanowił.

Gość gość
Grubsze są z******te!

Gość gośćbledny
Ja jeszcze raz z tym wiem cus otem zawsza w ajencij tske biore i jest super chcislby i tske babe miec tylo w nadwadze w normje?!!

niektóre komentarze są obleśne puszyste dziewczyny są czulsze, sympatyczniejsze i według mnie lepsze w łóżku puszyste są weselsze, nie są wiecznie sfochowane jak te szczuplaczki, co więcej czasu spędzają przed lustrem by się wypindrzyć niż na innych rzeczach byłem z dwiema dziewczynami większych rozmiarów, super osoby, wiecznie wesołe, uśmiechnięte i naprawdę fajne w kwestiach łóżkowych

Gość gość
Zgadzam się. I dają dużo przyjemnosci

Gość gość
Takkk pierdølicie jak pøj****i że wiepszki dają przyjemność ! Jak sami nie macie szans paszczury jedne u ładnych kobiet ! więc nie macie wyjścia bo tylko grube wam dadzą żeby wogole zaròchać

Gość gość
Ponad polowa kobiet ma nadwage lub otylosc. Zatem polowa mezczyzn jest z grubymi kobietami. Chyba, ze szczuple obsluguja przynajmniej po dwoch panow. :P

Gość gość
jestem szczupłym już dojrzałym facetem i ostatnio przeszedłem taką przemianę, że tak. Podobają mi się kobiety o kształtach plussize czasami z dużą nadwagą niemniej jednak takie, które zachowują kobiece proporcje (nie może to być już taka nadwaga typu "góra tłuszczu"). Umawiam się co raz częściej z takimi kobietami - są miłe, fajne, seksowne i mają bardzo dużo wdzięku. Na początku jednak (ponieważ poprzednio umawiałem się tylko ze szczupłymi) byłem tak samo zestresowany jak one w tym jak się ułożyć do seksu, jaką przyjąć pozycję aby optymalnie uprawiać seks z taką kobietą. Jest trochę inaczej. Z czasem poznałem już te tajniki. Tak więc nie dziwcie się bo czasami będąc plussize podobacie się partnerowi ale jeśli nie miał okazji bycia intymnie z taką kobietą może czuć się onieśmielony z uwagi na to, że nie wie jak, w jaki sposób może z wami to robić. Trzeba czasami pomóc