Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się potoczyły wasze losy panie po zdradzie z perspektywy 10 i więcej lat

Polecane posty

Gość gość

kiedyś był temat : Która z dziewczyn zdradziła swojego faceta męża i czy były . Wiele mężatek wypowiadało sie na ten temat butnie jak to dobrze było a pare że żałuą . Wypowiedzcie sie z perspektywy dalszego czasu jak wam się życie potoczyło , czy sumienie się odezwało , czy przyznałyscie się do zdrady, czy mąż dowiedział się, czy kochanek okazał się gnojem, czy się rozwiedłyscie. Dlaczego poruszam ten temat = wiekszosc wypowiadała się jak to dobrze i fajnie ale przedział czasowy był krótki może max 5 lat a to za mało by ocenic skutki zdrady małżenskiej. Był też pan mający kochankę mężatkę chwalący jak to sobie radzi dobrze w oszukiwaniu dzieci i żony oraz wykożystywaniu mężatki . Wypowiedzcie się czy z perspektywy dalszej dalej twierdzicie że zdrada to fajna przygoda , pozytywny okres w waszym życiu , co ona wam dała dobrego a co złego - jak się psychicznie czujecie z taką tajemnicą ( skoro zdrada taka jaet dobra to dlaczego nie chcecie się pochwalic przed mężem ??? ) . Sam nigdy nie zdradziłem żony a ona nie wiem gdyż od 3 lat jestem wdowcem, nigdy nie zadałem pytania o zdradę nie szpiegowałem a okazję do zdrady zawsze mamy to pokusa grzechu śmiertelnego ( taka prawda w 10 przykazaniach i spowiedz bez przyznania i zadoscuczynienie nie da rozgrzeszenia pomimo kłamania księży niektórych aby tego nie mówic małżonkowi ), prof

Gość gość
nie ma odwaznych wypowiedziec sie w temacie , szkoda bo byłoby to ciekawe i pouczjace dla innych w poczatkowej fazie motylkow.

Gość gość
Porozmawiamy?

Gość gość
W zły timing trafiłeś autorze. Teraz kafe zalała fala spamu, więc nawet pewnie osoby do których kierujesz temat nie odnajdą go w tym potoku spamerskich tematów. Ja nie podyskutuje-nigdy nie zradziłem żadnej partnerki z jaką się spotykałem.

Gość gość
dziękuje za odpowiedz, masz racje ,,coś" bo to trudno nazwać człowiekiem z takim poziomem umyslowym musi miec bardzo duży ( niektórzy mówią mały) kompleks . Szkoda bo wszędzie czytam o początkach zadrad i zaraz po ale jak to w dalszej perspektywie się potoczyło dla zdradzacza i zdradzanego to cisza a szkoda . Sprubuje odswierzyc za miesiąc .