Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Merrry1316

Alkoholizm

Polecane posty

Gość Merrry1316

Mam 27 lat praktycznie od 7 roku zycia zajmuje sie rodzenstwem az do dzic. Moj ojciec zawsze pil I byl agresywny-'obecnie pracuje w holandii. Matka zawsze byla ponizana I obrazana przez niego I od 10 lat sama pije. Obecnie mamy kuratora, asystenta rodzinnego I mops "zaangazowanych" w sprawe. Zostalam w domu z mama, 17-letnia siostra I 15-letnim bratem. Ojciec sporadycznie przesle kase, a matka spi nawalona I puszcza sie z obcymi facetami. Ja nie pracuje I caly czas poswiecam rodzenstwu siostra jest tak zlekniona ze ma indywidualne nauczanie a brat non stop zagrozenia w szkole. Nie moge juz tego zniesc, starsza siostra wyjechala do holandi a 22-letnia ma meza I swoje zycie. Ciagle sa nowe problemy I strach o rodzenstwo ze mi je zabiora. Narzeczony jest zagranica I nie moze patrzyc jak poswiecam sie dla tych niewdziecznych ludzi. Chodze na terapie bo mam zaburzenia lekowo- depresyje (jak ktos nie wie co to jest to prosze przeczytac albo sie nie wypowiadac) ale mi nie pomaga. Wiem ze powinnam zadbac o siebie ale jak?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować