Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO JUZ OBSESJA ?

Polecane posty

Gość gość

Od pol roku nie mam kontaktu z facetem z ktorym spotykalam sie i uprawialam seks. Dowiedziałam sie, ze ma zone napisałam do niego a on powiedział żeby to.zakończyć bo boi sie o rodzinę. Nie chcialalam żadnej miłości od niego ale...chuba sie zauroczulam. Wiem, o której kończy i.gdzie pracuje codziennie praktycznie widzę jego samochód...ostatniow idzialam go jak szedl nawet ale bałam sie odezwac. To mnie przerasta wiem , ze jest zajęty ..... ale to jest sillniejsze ode mnie. Nie chce krzywdzic innych osob żony i dzieci, ale myślę o nim codzienne. W kazdym poznanym facecie doszukuje sie podobynch cech a jak inny nazywa sie tak samo jak on....to chce mi sie plakac. Jestem już na takim etapie ze jeśli go zobacze to mam caly dzien do.dipy bo ciągle o nim mysle. Uznacie mnie, ze jestem dziecko i przejdzie mam ponad 20at i to jest niestety długotrwałe no ponad pol roku. Co do jego wyglądu to nie chodzi kompletnie o wygląd według statystycznej kobiety uznalbyscie ze jest przecietny i to bardzo...

Gość gość
No zalatuje na obsesję, ale uwierz że z czasem przejdzie. A inna sprawa, d**eek z faceta jak miał żonę i dziecko a romansował na boku i jeszcze cię nie poinformował o swoim statucie rodzinnym.

Gość gość
Jakby powiedział to co innego nie chce wpueprzac sie i krzywdzic innych. No po prostu rozkochal mnie i tyle. On zadowolony bo zaliczył i ma rodzinę. A ja nie umiem pokochac innego bo ciągle o nim myślę.

Gość gość
Teraz nie potrafisz, bo to jednak świeża sprawa, a Ty nie dajesz sama sobie o niej zapomnieć, tylko się właśnie sama nakręcasz tym śledzeniem go. Dla własnego dobra i spokoju, odpuść sobie i przestań to robić, bo faktycznie wpadniesz w obłęd nad którym nie zapanujesz.

Gość gość
na to jest tylko jedno lekarstwo - nowy facet, najlepiej bez zobowiazan rodzinnych

Gość gość
Świeża ? W sumie to tylko pół roku.Racja, czas leczy rany. Tylko w kazdym facecie doszukuje się jego cech..

Gość gość
Poinformuj zone., przejdzie ci jak się na nim odegrasz Wiem co mowie

Gość gość
Jak udowodnie, ze ze mna spal ?

Gość gość
Nie masz smsow od niego, maili by porobić screny? Na pewni ma tez charakterystyczne cechy fizjonomii które mogłabyś podać żonie jako dowód, Np penis skrzywiony w lewo, znamię na pośladku, jedno jądro większe od drugiego, lub tez charakterystycznie się zachowuje w łóżku, Np tuż po seksie zasypia z lewa ręka pod głowa. Szukaj szczegółów którymi mogłabyś uwiarygodnić informacje żonie. Uderz go tam gdzie zaboli najbardziej, drań zasługuje na to a żona ci kiedyś podziękuje

Gość gość
W tych sprawach to akurat on kiepski bo nasz seks trwał 3 minuty i dochodzil. Wiec nie wiem te esemesy wchodzą tylko w gre. Bo jakiś szczególnych znaków nie ma. No chyba, ze szybko sie meczy podczas tego, ale to wynika z tego ze do szczuplych nie należy.

Gość gość
mysl dziewczyno, na pewno jest cos co mozesz powiedziec zonie i co uwiarygodni twoje informacje- moze bokserki w specyficzny wzor? musi byc cos takiego, wytez szare komorki

Gość gość
zreszta jezeli masz sms w ktorych on pisze lub nawiazuje do seksu, to wlasciwie jestes w domu no ale ten szczegol anatomiczno-ubraniowy by sie przydal u mnie wystarczyly sms z nawiazaniem do seksu, historia z dziecinstwa ktora mi opowiedzial i szczegol dotyczacy wlasnie penisa pan zostal na lodzie, w tym samym czasie dostal kopa od zony i kochanki:) zebys ty wiedziala, jak mi ulzylo

Gość gość
Powiem tak, boję się powiedzieć żonie, bo ten palant ma taka prace, ze jeszcze mnie uje#bie. A tę żonę widziałam na fb i naprawdę sympatyczna, skromna kobieta oceniając po zdjeciach. Pewnie nie wie co jej mezus robi w czasie pracy. Ciekawe ile miał kochanek oprócz mnie. A ty gdzie nawiedziłas te kobiete ? W domu? Pracy ? Jak jej to powiedziałas ?

Gość gość
Kiedyś zastanawiałam sie czy może ona pozwala mu na zdrady ale to niemożliwe. Kazda kobieta wilkiem innej a co dopiero jak ma z nim dwójkę dzieci. Ja z nim nawet nie chce już nic....ale to ze zdradza powinien mieć jaja uciete. Wiem, że istnieją kobiety, które specjalnie wchodzą do łóżka żonatym z zemsty czy zabawy. Ja nie zaliczam sie do takich po prostu teraz niech on odpowie za kłamstwa.

Gość gość
Nie boj sie go, on wlasnie na tym bazuje- ze nie bedziesz miala odwagi tego zrobic ja zebralam wszystkie dowody, zalozylam falszywe konto na FB i wyslalam jej wiadomosc czekajac az odczyta odczytala dosc szybko, byla kulturalna, poprosila o wiecej szczegolow na koniec podalam jej nr tele gdyby chciala wszystko jeszcze zweyrifkowac telefonicznie, ale nie zadzwonila wiecej nie rozmawialysmy radze ci zrobic tak samo i nie zastanawiac sie za dlugo, on sie nie zastanawial oszukujac cie podle i sprowadzajac do roli kochanki, nie zastanawia sie zdradzajac nieswiadoma zone zasluguje na wyrownanie rachunkow

Gość gość
A ona miała z nim dzieci ? Dlugo po slubie ? Wiem ze oni sa ze soba jakies 15 lat na pewno. 10lat po slubie...

Gość gość
U mnie byli 15 lat po slubie, jedno dziecko ktore zostalo z nia

Gość gość
Czyli w podobnym czasie widać....kurde seks z żoną sie znudził to frajer szuka kochanki..