Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperaci płacą

Tylko desperaci i pissdy płacą za nieznajomą kobiete na 1 randce

Polecane posty

Gość gość
Mam zasadę ze jak dziewczyna nie płaci za siebie na randce to od razu kop w dupę i do widzenia, może nawet wyglądać jak miss świata. Pasożyty i pijawki omijam szerokim łukiem. Może jakiś desperat chcący się przypodobać kobiecie będzie za nią płacił. Jego wybór.

Gość gość
gość dziś Mam zasadę, że jak facet nie zapłaci na pierwszej randce, to od razu kop w d**ę i do widzenia. I to bynajmniej nie ja mam później żal i pretensje ;)

Gość gość
Na pierwszą randkę zazwyczaj idzie się na kawę, więc o jakim pasożytowaniu tu mowa? Ech, prawiczki gołodoopcy, którzy w doopie byli i goowno widzieli, a się mądrzą.

Gość gość
8.27 nawet nie masz kilku złotych na kawę, tylko czekasz aż facet za ciebie zapłac***asożycie?

jeśli trafiłaś na faceta, co płacił za pierwszą randkę i miał chęć pójść z Tobą do łóżka to wiesz, słabo.

Gość gość
olakwiat95 dziś Każdy facet chce iść do łóżka, więc tego kryterium się pod uwagę nie bierze, jeśli już koniecznie chcesz przypasować kobietę w ramy prostytutki ;)

Gość gość
gość dziś Ja facetowi żal paru złotych na kawę dla kobiety, która się mu podoba, to nie jest wart uwagi. Bo - a) jest sknerą / biedakiem, b) nie zna elementarnej kultury (płaci ten, kto zaprasza), c) nie zależy mu, d) chce p*****ać bez wysiłku i porzucić (bardzo powszechny schemat). Także... no cóż, nieudaczników trzeba wyrzucić na margines, i tyle.

Gość gość
9.12 a kobiecie się nie podoba facet, to po co idzie z nim na randkę? Żeby za darmo zjeść/napić się? I to według ciebie nie jest pasozytowanie idiotko?

Gość gość
gość dziś gość dziś Mam zasadę, że jak facet nie zapłaci na pierwszej randce, to od razu kop w d**ę i do widzenia. I to bynajmniej nie ja mam później żal i pretensje oczko.gif >>> tylko że facet nic nie traci bo lasek jest tabuny, za to panna ma przesrane bo znowu niewypał a za pare lat będzie przeterminowana, to ona przegrywa

Gość gość
Co to k***a znaczy przeterminowana? Ludzie to nie towar na półce w sklepie debilu. Młodość nie wieczność. Zapamiętaj to sobie ignorancie.

Gość gość
gość dziś nie mam ochoty iść do łóżka z każdą panną z którą ide na randke, bez jaj, choć niewątpliwie są takie psy które biorą wszystko co się rusza i nie ucieka na drzewo, to żałośni desperaci

Gość blablakadabra
gość dziś chcesz czy nie natury nie przeskoczysz, popatrz w lustro i zrób foto, za 10 lat będziesz już przeterminowana. Niestety baba to TOWAR, czy chcesz czy nie.

Gość gość
To ja jestem desperatem i pisssda bo zawsze płace. ;) I 90% z nich zaliczam. A 10% jest tak brzydkich że z litości niech mają ta kawę czy obiad.

Gość gość
14:02 Obys zgnil sam jak palec przed ekranem. A teraz idź i powiedz to swojej matce. Dokładnie to samo co napisałeś. Prawda jest taka że największy ból d**y o rzeczy typowo męskie maja zawsze p***y i ciapciaki. Tak leczycie swoje ego. Przeterminowany człowiek? Twój poziom jest jeszcze niższy niż twoje IQ.

Gość gość
gość wczoraj >>> tylko że facet nic nie traci bo lasek jest tabuny, za to panna ma przesrane bo znowu niewypał a za pare lat będzie przeterminowana, to ona przegrywa xx Skoro napisałam, że ma 'żale i pretensje', to znaczy, że subiektywnie jednak traci ;) Jeszcze się nie zdarzyło, by któryś facet nie biegał za mną jak piesek, kiedy go odprawiam za brak kultury. ''Przeterminowana'' nie będę nigdy, bo nie wyłącznie na powierzchowności opieram swą wartość. Za to Ty, jak widzę, jedynie na ch*ju, który po 30-ce już wcale piękny nie jest. Nic ponad niego nie posiadasz, niestety, wartości ludzkich zero, wnioskując po Twej marnej prostackiej wypowiedzi :) Powodzenia w życiu, frustracie.

Gość gość
gość wczoraj nie mam ochoty iść do łóżka z każdą panną z którą ide na randke, bez jaj, choć niewątpliwie są takie psy które biorą wszystko co się rusza i nie ucieka na drzewo, to żałośni desperaci xx W takim razie lepiej zadbaj o swoje zdrowie, skoro libido masz kiepskie. Normalny zdrowy facet, który idzie na randkę z kobietą, która mu się podoba, ma nadziejęją przelecieć. I nie jest to ''frustracja'', tylko biologia i normalność. Przykro mi, że jesteś skrzywiony jakiś, może psycholog Tobie pomoże :)

Gość gość
chcesz czy nie natury nie przeskoczysz, popatrz w lustro i zrób foto, za 10 lat będziesz już przeterminowana. Niestety baba to TOWAR, czy chcesz czy nie. x Powiedział facet, który wciąż ma nadzieję, że jest kobiecie do czegoś potrzebny... oraz, że sam nie stanowi towaru, w dodatku kiepskiej bardzo jakości.

Gość gość
gość wczoraj To ja jestem desperatem i pisssda bo zawsze płace. oczko.gif I 90% z nich zaliczam. A 10% jest tak brzydkich że z litości niech mają ta kawę czy obiad. Zgłoś zawodowy podrywacz, płaci i wymaga, czyli zaliczka na pukanko, tacy właśnie płacą na randkach za panny

Gość lizać mi buty suki
gość dziś biegają za tobą jak pieski bo to pissdy i desperaci ( i pewnie prawiczki ), bo prawdziwy facet laske olewa i ona do niego ma na kolanach pełzać.... buahaha, bieganie za laską jak piesek, co za jełopy

Gość gość
gość dziś "pieski" muszą zaroohać, a facet z inteligencją nie jest teroryzowany cípą bo ma to pod kontrolą, nic wspólnego z libido tylko z myśleniem dużą głową nie małą jak jakieś prymitywne pustaki

Gość gość
Zgadzam się z autorem. Spotykają się dwie nieznajome osoby po to, żeby się poznać. Z jakiej racji jedna z tych osób ma płacić za drugą? Pełno jest tzw. profesjonalnycy randkowiczek, które się nudzą i chodzą nazrec się, napić i spędzić czas miło za cudze pieniądze, a potem olewaja.

Gość sram ci do ryja
gość dziś ty głupia pipo, przeterminowana to ty JUŻ jesteś, potem będziesz tylko więcej przeterminowana i niewidzialna dla facetów, oprócz szczególnych desperatów i przegrywów typu "pieski"

Gość gość
jak już dochodzi do randki, to niech obie strony inwestują a nie tylko jedna, szczególnie że kobiety teraz pracują i zarabiają nie jak dawniej, więc je stać

Gość gość
Kobieta która już zaczyna znajomość od pasożytowania to sęp i przyszła kotwica u nogi, choć niektórym facetom to nie przeszkadza ten stary format i tacy się z tego cieszą, ale normalny facet dziś nie będzie dawał robić się w bambuko przez jakąś dzunie

Gość mejkap na ryju
baby to sknery i sępy, szkoda im pare groszy na kawe, wstyd

Gość gość
1. Niech wie kto decyduje o wydatkach tak jak ktoś wyżej napisał. 2. Dopóki wychodzi taniej niż panienka z odlotów to w czym problem. Kolacja to ok 200 na dwoje czyli ona kosztuje Cię 100. Panienka z odlotów 300. Czyli jeśli zarooochasz do 3 randki to jest na plusie.

Gość gość
17.13 oprócz wydania kasy na kolacje musisz jeszcze słuchać jej głupiego piedolenia. Wiec sam pomysł co ci lepiej wyjdzie

Gość gość
kafe prawiki wymagajacy dziewic do zwiazku, ktorym szkoda dziewczynie postawic kawe i ciastko na koniec polecajacy prostytutki XDDD

Gość gość
gość dziś taniej lalka z odlotów i nie trzeba durnej gadki słuchać

Gość gość
gość dziś dlaczego WY panny nie stawiacie??? JAKI POWÓD? Bo macie cípe? bo reszta to ponoć równość