Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzenie do kosmetyczki

Polecane posty

Gość gość

Czy chodzicie do kosmetyczki? Ja tylko 2 razy w roku na czyszczenie twarzy plus dwa razy w roku na hybrydę u stóp zazwyczaj maj a potem lipiec. Kiedyś chodziłam często raz na 2 tyg henna plus hybrydy u rąk raz na miesiąc jakiś zabieg na twarz. Teraz maluję paznokcie u rąk sama na zmianę z odżywką 2 razy w tygodniu robię profesjonalny peeling raz w tyg maseczka na płótnie i nie ma różnicy w tym co robi kosmetyczka a ja sama. Henny nie robię używam pomady do brwi a henna trzymała się u mnie zaledwie parę dni. A wy na co chodzicie do kosmetyczki? Ja już tą kasę wolę przeznaczyć na dobrego fryzjera

Gość gość
Nie lubię jak ktoś obcy mnie dotyka, więc nie chodzę wcale.

Gość gość
Tylko na regulacje i henne brwi i hybrydy regularnie . Reszte sama ogarniam

Gość gość
A ja nie chodzę wcale. Wszystko sama robię.

Gość gość
Ja regularnie chodzę na manicure do profesjonalnego gabinetu Maniq z Wrocławia. W tym gabinecie można liczyć na profesjonalną obsługę z zakresu nie tylko manicure ale też pedicure. Ja najczęściej chodzę tam na hybrydę i parafinę .

Gość gość
Moim zdaniem każda kobieta powinna chodzić do kosmetyczki co najmniej raz na tydzień :). Ja chodzę do www.blackpearlspa.pl w Gorzowie Wielkopolskim i bardzo sobie chwalę ten gabinet bo można tam wykonać zabiegi i nie tylko z zakresu kosmetyki ale też fryzjerstwa. W salonie można kupić też profesjonalne kosmetyki do pielęgnacji ciała.

Gość marawstala
Byłam kilka razy : ) ale nie na paznokciach...

Gość gość
A ja bardzo lubię, jak ktoś coś robi wokół mnie. Korzystam z usług mobilnej kosmetyczki, przyjeżdża do domu. Robię zabiegi na twarz, stopy, czasem depilację woskiem, nie rzadziej niż raz w miesiącu. Do fryzjera też raz w miesiącu. O paznokcie u rąk dbam sama, mam zdrowe i o ładnym kształcie, więc nie robię żadnych hybryd, tylko skórki, odżywka i dobry lakier.

Gość gość
Kiedyś chodziłam bardzo często do czasu aż złapałam wszy u fryzjera. Zrezygnowałam też z kosmetyczki, żeby uniknąć zarażenia bóg wie czym.

Gość gość
Na czyszczenie twarzy raz w miesiącu, jakieś kwasy, mikrodermabrazja i hybrydę raz w miesiącu u stóp.

Gość gość
Sama sobie strzyzesz włosy???

Gość gość
paznokcie robię sobie sama, ale byłam na kursie stylizacji paznokci w https://www.new-nails.com/ więc doskonale wiem jak to robić

Gość gość
uwielbiam chodzić do mojego studia urody czyli http://www.studioessenza.pl/pl/ zawsze tam o mnie w pełni zadbają zabiegi z użyciem indywidualnie dobranych kosmetyków i najnowszych metod poprawiają mój wygląd, a jednocześnie jest to czas całkowitego relaksu!

Gość gość
Ja chodzę regularnie na paznokcie do www.maniq.pl we Wrocławiu. Jestem zawsze zadowolona z efektów jakie dają zabiegi i jak Pani zrobi mi manicure hybrydowy to trzyma się aż do następnej wizyty.