Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy komody macie z takiego kompletu jak szafy

Polecane posty

Gość gość

Chciałam komplet szafa plus 2 komody. W końcu podoba mi się szafa ale nie ma do niej komud. Znalazłam 2 komody są super wymiarowo ale szafa mi się nie podoba bo chce z lustrem. W końcu chyba kupie szafę i z innego kompletu komody ale innej formy... Co myślicie?

Gość gość
ja tak mam. mam szafe biala z lustrem do tego komoda biala z innej serii oraz szafa pod telewizor tez. stol tez. kazdy mebel bialy ale z innej fiemy

Gość gość
w pokoju mam takie same byly w komplecie ,na jednym przedpokoju mam wbudowaną szafę ale komodę całkiem inną ,odnowłam ją sama nowe gałki ,kolory ale pasuje do wnętrza .

Gość gość
Oo i super a ktoś o tym wiem? Widać to? Czy pasuje idealnie? Boję się że skoro inne formy to będzie widać różnicę w kolorach.

Gość gość
ja mam biała szafe- boki mat a drzwi szafy pszesuwne- po 1 stronie lustro 2 bialy polsyk. np. szafa pod rtv- plat mat bialy a przod polysk. niewidac roznicy w kolorach

Gość gość
Komplety to wiocha

Gość gość
Nie to nie jest wiocha tylko trzeba miec też odpowienie meble a nie z płyty mdf,mozna teź dobierać meble różnymi stylami i kolorami ale tez trzeba mieć oko,więc nie pisz głupot tylko zobacz sobie katalogi wnetrz nie z ikei czy agaty ale porządne ale ktoś taki co tak dużo ma do napisania co może o tym wiedzieć.

Gość gość
Mówię o każdym rodzaju mebli, w żadnym katalogu nie widziałam w aranżacjach kompletów mebli czy to z płyty czy z orzecha brazylijskiego.

Gość gość
Ja mam szafę i 1 komodę z kompletu a 1 całkiem inna. Nie przeszkadza to mi ani innym o ile zauważyli :D

Gość gość
ówię o każdym rodzaju mebli, w żadnym katalogu nie widziałam w aranżacjach kompletów mebli czy to z płyty czy z orzecha brazylijskiego. To słabie katologi oglądasz.

Gość gość
na szybko wpisałam w wyszukiwarkę i jakoś komplety są szafy i komody ,zestawy całe w tym samym kolorze i stylu.

Gość gość
Mi się komplety nie podobają, wolę jak każdy mebel jest "z innej parafii". Oczywiście nie wszystko do wszystkiego będzie pasować, czasem też uroku nadają dopiero odpowiednie dodatki. Wszystko zależy od stylu pomieszczenia i od tego jakie to konkretnie meble. A przede wszystkim - pamiętaj, że to Twoje mieszkanie i Tobie ma się podobać. Ja np nie mogłam się zdecydować, czy chcę krzesła czarne czy białe, i w końcu wzięłam dwa czarne, dwa białe. Efekt mi się bardzo podoba:)

Gość gość
Ja mam szafę dąb sonoma a komody dab sonoma fronty bialy połysk

Gość gość
I inne firmy delikatnie się fronty różnią ale minimalnie

Gość ElżbietaBennet
Wydaje mi się, że na ogół się tak właśnie kupuje, nie inaczej. Przecież wiadomo że nie będziesz miała jednego mebla innego.. Zdarza się jednak że gdzie indziej kupisz komodę identyczną do zestawu, jaki masz. Moja mama miała tak z krzesłami do jadalni. Znalazła tutaj https://miratek.pl bardzo podobne do tych, które wcześniej miała, dlatego super pasują do stołu ;) .

Gość marianna455
Ja mam wszystko białe więc nie muszę się martwić. Zobacz u nich https://www.topeshop.pl/pl/c/komody/5 . Jestem pewna, że jakieś dopasujesz do swojej szafy, jak tak bardzo ci na tym zależy.