Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Droogie panie jaka jest roznica i jak to nazwac

Polecane posty

Gość gość

Kiedy starszy facet ma mlodsza kobiete.. rozumiwem ze bardzo rzadko to milosc a czesciej jakis uklad w stylu cos za cos , pieniadze itd np on 39 ona 19. Wiekszosc z was powie ze ta dziewvzyna lwci na kase itd.. A co jesli ma sie zone itd nie wiem zwykla partnerkw z ktora sie jest i ona nie pracuje albo zwyczajnie malo zarabia.. jak nazwac to iz dany facet placi wiecej za wszystko bo po prostu zarabia kilkakrotnie wiecej?? Utrzymanka, pusta dziewczyna, leci na kase itd?? Tylko w tym drugim przypadku zalozmy ze kobieta jest w tym samym wiwku co dany facet

Gość gość
To zależy od sytuacji, może być pusta lala, a może być sprytna i wygodna. Może też być normalna. Jeśli facet jest ministrem, a ona kasjerką, to nie jest pusta lalą, tylko takich pensji nie ma co porównywać. Podobnie płaca dyrektora jakiejś firmy nie jest porównywalna z wypłatą przedszkolanki, która pustą lalą nie jest.

Gość gość
Kolego nie szukaj sensu.. kazda kobieta ktora zarabia mniej ale jest w wieku meza jest partnerka a mlodsza dziewczy a bedaca ze starszym facetem jest utrzymanka.. logika kobiet z kafe

Gość Ciekawa99
Moj narzeczony jest o de mnie starszy o 18 (ja 19 on 36) zakochalismy sie w sobie i jestesmy szczesliwi. Jestesmy ze soba juz prawie 3,5 roku. Nie lece na jego kase bo sama pracuje i mam swoie pieniądze a on nie chce mnie tylko wykorzystać.