Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Lucyna

Walka z nadwagą

Polecane posty

Gość gość Lucyna

Startuję z odchudzaniem, dieta 1200 kcal, 4 razy w tygodniu siłka, do tego kupiłam na 3 miesiace Slimunox. Startuje ktoś ze mną dla porównania wyników?

Gość gość
Slimunox, szczerze nie polecam, poczytaj na forach co piszą babki ktore stosowały, same negatywy, skutki uboczne i efekt jo-jo. No chyba że założyłaś ten temat, pod krypto reklamę i za jakiś czas sypniesz tu wpisami reklamującymi, no to nie ma o czym gadać.

Gość gość
anal lepszy

Gość gość
Moje zdanie jest takie że nie ma lepszego preparatu niż Slimunox.Stosowałam kilka innych tabletek i niestety porażka po jednych nie schudłam wcale a na innych owszem ale pojawiał się efekt jo-jo

Gość gość
Jak chcesz schudnąć na długo to musisz całkowicie zmienić tryb życia i odżywiania. Preparaty na krótko pomogą a po odstswieniu jo jo. Tak jak sterydy na jesteś wielki a bez jo jo. A czasem nawet możesz zamienić się w grubasa.

Fast Burn Extreme to unikalny wieloskładnikowy reduktor tkanki tłuszczowej. Silna formuła Fast Burn Extreme powstała z myślą o sportowcach i osobach aktywnych fizycznie, jednak z jej zalet może korzystać każdy – niezależnie od intensywności ćwiczeń i wagi ciała. *Przyspiesza metabolizm tłuszczów i węglowodanów *Hamuje proces tworzenia się tkanki tłuszczowej *Zwiększa wytrzymałość podczas treningu *Poprawia koncentrację *Nie zawiera środków dopingujących *Ulepszona formuła idealna dla sportowców i amatorów Link do zamówienie podaje --> http://nplink.net/XM98tigE

Gość gość Majka T
Jak dla mnie to skutecznym sposobem na pozbycie sie zbędnych kilogramów okazało sie zastosowanie Slimunox. trafiłam z tymi tabletkami w dziesiątkę

Gość gość marta22
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskałam po zastosowaniu Foreverslim. Uzyskałam dokładnie to o co mi chdzilo

Gość gość
Chcesz zmiany o której zawsze marzyłeś? Nie wiesz jak zacząć? Sięgnij po najprostsze rozwiązanie w Internecie ! https://www.igortreneronline.pl I odchudzanie staje się proste jak nigdy dotąd!

Gość gość
Ja już myślałam że nie pomoże mi żadna dieta,głodówka a tym bardziej jakiś suplement diety.Foreverslim dostałam od koleżanki więc nie miałam nic do stracenia i zaczęłam go brać.Teraz mogę jedynie stwierdzić że byłam bardzo głupia że nie zdecydowałam się prędzej go zastosować.Chudnę i to jest najważniejsze.Dopiero zamówiłam następne dwa opakowania.

Gość gość
Ale wy kłamiecie

Gość gość
Odchudzanie nie jest łatwe ale wystarczy dobra motywacja odrobina dobrej woli.W sumie mi schudnąć w dużej mierze pomogły tabletki Slimunox. Dzięki nim moja dieta przebiegła bez żadnych niemiłych niespodzianek.Schudłam w sposób zdrowy bez efektu jo-jo.

Gość gość
W moim przypadku zastosowanie Slimunox miało konkretny wymiar - 14 kg mniej na wadze 3 rozmiary mniej w ubraniach... Jedyny minus tego wszystkiego, z punktu widzenia męża, to potrzeba całkowitej wymiany moich rzeczy w garderobie..

Gość gośćKarolina V3
Ja zdecydowałam się na zastosowanie ForeverSlim i jestem zadowolona, bo w 3 miesiące pozbyłam się calej nadwagi jaka mialam.

Gość Mastipasti
U mnie za to super efekt dało zastosowanie Slimunox. Pocvzątkowo byłam sceptycznas,. ale po pierwszym miesiącu przecierałam oczy ze zdumienia. Efekt po 3 to 14 kilo mniej na wadze

Gość gość
Stosowałam Slimunox i to właśnie te tabletki moge polecić jako te które w moim przypadku się sprawdziły.Dzięki nim pozbyłam się nadwagi .Może to nie było łatwe bo ciężko mi było się przestawić na mniejsze porcje i na zdrowsze jedzenie ale w końcu się udało.Teraz ważę tyle ile powinnam i dobrze mi z tym.

Gość gość
Po wielu latach nieskutecznej walki z nadwagą już prawie zrezygnowałam z walki.Ale znalazłam tabletki Foreverslim i postanowiłam mi da ostatnia szansę.I był to najtrafniejszy wybór jakiego mogłam dokonać.Schudłam bez wielkich wyrzeczeń.Warto było poświęcić trzy miesiące z życia żeby teraz z satysfakcją patrzeć w lustro.

Gość gość
W końcu udało mi się dojść do upragnionej wagi i sylwetki,a wszystko to jest zasługa tabletek Slimunox i mojej silnej woli przy jej stosowaniu, dołączyłam do nich diete i ćwiczenia dzięki czemu w 3 miesiące schudłam 11 kilogramów, gdzie bez tabletek nie byłoby możliwości żebym aż tyle schudła

Gość gość
W końcu udało mi się dojść do upragnionej wagi i sylwetki,a wszystko to jest zasługa tabletek Slimunox i mojej silnej woli przy jej stosowaniu, dołączyłam do nich diete i ćwiczenia dzięki czemu w 3 miesiące schudłam 11 kilogramów, gdzie bez tabletek nie byłoby możliwości żebym aż tyle schudła

Gość gość
Teraz wiem że bardzo dobrym pomysłem był zakup i stosowanie Foreverslimu.Początki nie były łatwe trudno mi było zmienić nawyki żywieniowe,rezygnacja ze słodyczy dramat.Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.Udało mi się schudnąć dzięki pomocy Foreverslimu 10 kg .Dla mnie to naprawdę bardzo duży sukces.

Gość gość
Zamówiłam sobie kurację zioła tybetańskie i dzisiaj czekam na dostawę :)

Gość gość
Moim zdaniem Foreverslim należy do grupy najlepszych środków wspomagających odchudzanie. Mi pomógł się pozbyć cąłej nadwagi, co wcześniej dla mnie, bez ich zastosowania okazywało się za każdym razem nieosiągalne

Gość gość
Jestem osobą która bez sprawdzenia czegoś nie polecałaby tego, ale Slimunox została przeze mnie przetestowana i mogę z czystym sumieniem napisać, że ten preparat działa . Po całej 3 miesięcznej kuracji zrzuciłam 15 kilo co jest dla mnie super nawet o większej ilości nie myślę, a i przy tym nie miałam żadnych efektów ubocznych.

Gość gość
Sami piszą ze sobą i mysla ze ktoś bedzie sie truł

Gość gość
Co za piedolnięte autorki :D jedna nawija z sinoluksem haluksem, a druga Forduksem sruksem

Gość gość
Zamiast zrzucać 15 kilo rzuć tą robotę, bo kryptoreklama ci w chuja nie wychodzi

Gość gość
Jak dla mnie Slimunox, jeżeli chodzi o środki wspomagające odchudzanie, to był dokładnie taki środek jaki potrzebowałam i który w końcu na mnie zadziałał, po tym jak zaczęłam go stosować, waga w końcu poszła w dół, a mój ostateczny wynik to 12 kg mniej przez 3 miesiące

Gość gość
A ja mam pytanie jak radzicie sobie ze zdrowa dieta? Ja nie potrafię wytrzymać. Jestem uzależniona od fast foodow, pizza, hamburgery, makarony po chińsku, chipsy, batony. Po prostu nie potrafię zrezygnować z tego w 100% mimo że wiem ze przez takie rzeczy robię się coraz grubsza, jestem nieatrakcyjna i do tego takie jedzenie jest strasznie niezdrowe. Ale po prostu nie potrafię. Nie smakuje mi zdrowe jedzenie, nie umiem się nim najeść. Próbowałam robić fast foody w wersji fit ale to też nie to samo i nie bardzo mi smakują. Macie jakiś na to sposób czy to tylko ja mam taki problem? Nienawidzę siebie za to że w ogóle nie mam silnej woli

Gość Feta123
A moge wiedziec uoe wazysz i jaki wzrost? Moim zdaniem dieta 1200k to glodowka a nie dieta. Nie wytrwasz bo bedziesz chodzic glodna...