Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILLA

WSZYSTKIE ANKI KTÓRE ZNAM SA TAK SAMO BEZNADZIEJNE I POSPOLITE JAK ICH IMIE!!

Polecane posty

Gość jeszcze jedno
znałam kiedyś Alicję............może to ty byłaś..???????

Gość ILLA
A skad wiesz ze mam na imie alicja ,moze tak sobie napisałam,bo spodziewałam sie krytyki ze strony mało obiektywnych anek??? heheheeheh ale z drugiej strony to całkiem ładne imie :)

Gość ILLO
aa i jeszcze jedno... nie oceniam ludzi po imieniu- to charaktery (a właściwie icj brak) sprawiły ze tak o tych dzieweczkach myslę:) pozdrawiam

Gość i tak jesteś pusta i bez chara

Gość ANNA JEST
najpiękniejszym imieniem na świecie bo "w imieniu Anna jest jasność nieustanna...", a ty illa nie zazdrość, da się żyć z innymi imionami równie dobrze bo to nie od imienia zależy jakim się jest człowiekiem. Życzę dużo rozumku, przyda ci się

Gość ANNA JEST
najpiękniejszym imieniem na świecie bo "w imieniu Anna jest jasność nieustanna...", a ty illa nie zazdrość, da się żyć z innymi imionami równie dobrze bo to nie od imienia zależy jakim się jest człowiekiem. Życzę dużo rozumku, przyda ci się

Gość ANNA JEST

Gość hmmmmmmm
w sumie cos w tym jest,anki i karoliny sa podobne do siebie i troche madre inaczej:)ja tez tylko takie znam...

Gość do hmmmmmmm
a ty jak masz lalka na imię ???? Wstydzisz sie powiedzieć???? Jakie to dziwne,że ludzie tak łatwo oceniają innych a nie widzą swoich wad, swojej głupoty czasami, Illa i reszta-chodzące ideały he he he !!!!!!!Charaktery!!!!!!Osobowości godne podziwu!!!! Kon by sie uśmiał !!!!!!! Illa skoro tak oceniasz Anny to chociaż daj nam przykład ich rzekomej głupoty............

Gość ludzie
założycielka topiku właśnie udowodniła kto jest najgłupszy na świecie

Gość popieram powyższą wypowiedź
ciakawa jestem jak ty masz na imię :p zresztą jakiego byś nie miała to sama jesteś pospolita i beznadziejna!!!! :p

Biedna jesteś, ILLO, skoro ciągle siedzisz na Kafe i opluwasz jadem inne osoby. Współczuję Ci mocno, że jesteś samotna i nieszczęśliwa. Życzę Ci, abyś wreszcie znalazła kogoś, komu się spodobasz (choć z takim charakterkiem to wątpliwe), kogoś kto sprawi, że nie będziesz siedzieć przed komputerem i zastanawiać się, komu jeszcze anonimowo dowalić.

Gość Kinky
A ja się założę, że facet Illi odszedł do jakiejś Anki i biedna dziewczyna się wyżywa. Hehehe

Gość a może ona ma na imię Kaśka
? był tu topik o Kaśkach ;)

Gość taaaaak
ja również nie lubię ań, natomiast anki bardzo lubię. jak któraś przedstawia się ania to już wiem że z nią wspólnego języka nie znajdę - nie lubię słodziudkich panieniek (ale anki są super). to się odnosi do innych imion : iwonki, ewelinki yyyy

Gość przyznasz się w końcu jak masz
na imię? :p

Gość do orchid
Orchid jesteś wielka! Ja mam na imię Anka i jakos nikt na mnie nie narzeka:-)

Gość ja jestem Anka
chce ktos pogadac???

Gość złośnica Ania
oj kochana, chciałabym dyskretnie zauważyć, że swoim postem wykazujesz jedynie swoją frustrację i to w dość żałosny sposób. mi to się kojarzy z napisami na ławkach w szkole " Janek jest gUpi ". ale jeśli Ci to pomaga, to z Bogiem, heh. pospolici ludzie, pospolite potrzeby ;]

Gość Akka
Po pierwsze Anna,to nie imię polskie,a hebrajskie,po drugie ja znam np.jedną wredna Alicje,a jedną całkiem sympatyczną.Tak samo znam kilka Magd,które różni bardzo wiele i jedne lubie innych nie.Nie można uogólniać,a jak wszystkich się sprowadza do jednego kryterium,to można podejrzewać,że taka osoba wszystich(w tym momencie Anki)porównuje do siebie..;Phehe

Gość alzacja-brandenburgia
Jak wam się podoba moje imię? Anka jak Anka....... Ale za to Iwonki ----------------------------------- bez komentarza... Pozdrawiam

Gość Akka
Po pierwsze Anna,to nie imię polskie,a hebrajskie,po drugie ja znam np.jedną wredna Alicje,a jedną całkiem sympatyczną.Tak samo znam kilka Magd,które różni bardzo wiele i jedne lubie innych nie.Nie można uogólniać,a jak wszystkich się sprowadza do jednego kryterium,to można podejrzewać,że taka osoba wszystich(w tym momencie Anki)porównuje do siebie..;Phehe

Gość też mi na imię ANKA
Chętnie porozmawiam z kimś inteligentnym - oby nie z Alicją Pozdrawiam wszystkie Anki

Gość kamisa
a jestem za ...rzeczywiście te Anki są jaikeśt akie nijakie

Gość ILLO
dziewczynki nie denerwujcie sie tak :)

Gość heja
ej,mądralińskie.znajdźcie sobie jakieś inne forum na takie dywagacje,bo tego typu wymiana zdań akurat tu jest z lekka nie celna..;)

Gość heja
upss..sorki NIECELNA..mój błąd

Gość alzacja-brandenburgia
temat dobry jak każdy inny, był jużtaki o facetach... lepsze to niż odchudzanie i pigułki antykonceocyjne W KÓŁKO ;D

Gość Anki
SĄ DZIWNE RZECZYWIŚCIE, BEZPŁCIOWE CZASEM.

Gość Ales mnie zdenerwowala larwo
Sluchaj beznadziejna istoto!!!!!! Imie Anna to jest jedno z najpiekniejszych imion.... A to ze Anny w twym doczynieniu sa twoim zdaniem beznadziejne....ja bym skomentowalala to tak Pewnie ty jestes przypadkiem nie rokujacym nadziei na poprawe... Poza tym Te twoje imie... mnie kojazy sie z brudniastwa dziewczynka upiepszona po czubek glowy i usmarkana.... A moze ty ????