Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILLA

WSZYSTKIE ANKI KTÓRE ZNAM SA TAK SAMO BEZNADZIEJNE I POSPOLITE JAK ICH IMIE!!

Polecane posty

Illa chyba zauważyłaś że ja nie nie wykazuję tu żadnej agesji, piszę Ci szczerze jak to odebrałam. W temacie tego topicu jest już agresja...a o ile mi wiadomo Ty jesteś jego założycielką.

Gość ILLA
do anna anna dla czego krytykę uważasz od razu za agresję. Czy każda opinia na jakis temat nie może zawierac żadnej krytyki?

szanuję konstruktywną krytykę lecz w opini \"tak samo beznadziejne i pospolite jak ich imię\" takiej nie znajduję...a fakty iż dałaś ten twórczy temat w dziale \"antykoncepcja (...) \" nie świadczy o Tobie pochlebnie.

Gość ILLA
anna anna naucz się przyjmować krytykę i to, że nikt nie musi wcale cały czas cie podziewiac i wychwalać. Ja akurat do ciebie mam stosunek obojętny, bo cie nie znam. I jeszcze jedno--tak jak większość obrazonych osóbek z tego topiku nie czytasz całości tylko fragment mojej wypowiedzi i stąd nieporozumienie :)

No i tu się mylisz, przeczytałam wszystko. Krytykę przyjmuję jeśli dotyczy mojego zachowania np jeśli kogos krzywdzę. Nie wymagam żeby mnie wszyscy chwalili i głaskali po główce, ale jeśli Ty nie widzisz, że tytuł Twojego topicu wyklucza dyskusje choć by dlatego, że to nie pytanie ale stwierdzenie, to bardzo mi przykro. Krytyka musi być uzasadniona, a Tobie nie udało się uzasadnić dlaczego moje imię jest baznadziejne. Zauważ jeszcze jedno, ja Ania z beznadziejnym imieniem używam go na forum, Ty zapewne masz imię przewspaniałe ale używasz pseudonimu. Pozdrawiam.

No i tu się mylisz, przeczytałam wszystko. Krytykę przyjmuję jeśli dotyczy mojego zachowania np jeśli kogos krzywdzę. Nie wymagam żeby mnie wszyscy chwalili i głaskali po główce, ale jeśli Ty nie widzisz, że tytuł Twojego topicu wyklucza dyskusje choć by dlatego, że to nie pytanie ale stwierdzenie, to bardzo mi przykro. Krytyka musi być uzasadniona, a Tobie nie udało się uzasadnić dlaczego moje imię jest baznadziejne. Zauważ jeszcze jedno, ja Ania z beznadziejnym imieniem używam go na forum, Ty zapewne masz imię przewspaniałe ale używasz pseudonimu. Pozdrawiam.

Gość ILLA
do anna anna ale ten topik nie ma zachęcać do żadnej dyskusji :) poza tym czy każde stwierdzenie wyklucza dyskusję--chyba nie :) a ijeszcze jedno--uzasadnieniem jest "wszystkie które znam "......oj anka anka....stwarzasz na siłę problemy pozdrwaiam :)

Gość to po co ten topik
? ;) my nie znamy Twoich koleżanek Anek! :)

Dziwi mnie cała ta dyskusja. To dla mnie niepojęte, że czyjeś imie może wywoływać aż tyle złych emocji. Mnie osobiście to imię się podoba.Mało tego, podobają mi się wszystkie imiona i ludzie, którzy je noszą. Ale ja po prostu, kocham wszystkich ludzi. :) Pozdrawiam, szczególnie serdecznie - Anię Miech..... 🌼 Aniu, buziaki dla Ciebie i Martynki 👄 :)

Gość Zdzisław Psikutaz.
Nie pozwólmy temu wątkowi umrzeć. Oj nie!

Gość gość
Nienawidzę jednej anki; to wstrętna fałszywa osoba nienawidzę tej k***y !!!!!