Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILLA

WSZYSTKIE ANKI KTÓRE ZNAM SA TAK SAMO BEZNADZIEJNE I POSPOLITE JAK ICH IMIE!!

Polecane posty

Gość EwaEwa
Anna czyli "łaska". Piękne imię, moja kochana siostra jest jego posiadaczką :) I wogóle znam bardzo dużo Ań, bynajmniej nie głupawych i pospolitych. Co ma imię do tego? Zresztą:"Czymże jest imię"?

Gość Plum*
Jesli wszystkie Anki z twojego otoczenia są beznadziejne, to pogratulować towarzystwa w którym się obracasz... uważaj, kto z kim przestaje, takim się staje :D

Gość BRAWO PLUM
:-)

Gość Ankanaka
Też jestem Anka i jakoś na brak towarzystwa nie narzekam. Anki jakie znałam do tej pory były fajne :) Mogłabym powiedzieć, że wszystkie Alicje jakie znam są beznadziejne, ale znam tylko 3 więc chyba to nie odzwierciedla rzeczywistości.Uważam, że to co mówisz jest krzywdzące ale cóż.... Może Plum ma rację???

Gość anulka24
ale temacik żeście sobie znalazły...normalnie problemów dziewczyny nie macie???czy jak??? sama anna jestem i normalnie się z tym czuję...kolega mi mówi że kazda anka jaką zna jest szalona spontaniczna i nieprzewidywalna...to chyba nie oznacza beznadziejna ;) z kafeteryjnym pozdrowieniem

Gość hahahaaaaaaaaaa
do tej pory nie mialam zdania o ankach ale teraz po tym topiku uwazam ze to idiotki. ktos sobie jaja robi,wymyslil taki topik(zreszta ma do tego prawo,moze nie lubic anek i juz) ale jak zobaczylam jak anki sie tym wkurzyly,jak zaczely pisac:"anka to cudowne imie,anki to wspaniale kobiety" to wymiekam i stwierdzam ANKI TO IDIOTKI I CHWALIPIETY!!!:P

Gość antyanka
moze nikt mnie nie uslyszy ale za to pewno sporo osob to przeczyta: NIE NAWIDZE ANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mmmmmmmmm jak milo, zawsze chcialam to wykrzyczec calemu swiatu :)

Gość ILLA
ja po utworzeniu tego topiku utwierdziłam się w przekonaniu ,że Anki są bardzo pospolite i niemalże takie same. do antyanki -ciesze sie ze ten topik umożliwił ci wykrzyczenie tej PRAWDY !!!!!! pozdrawiam :) dlaczego one wszystkie są takie same-mało oryginalne i mało wyjątkowe?? Coś w tym musi być :)

Gość antyanka
no coz, ktos musi byc taki jak one, zeby swiat nie byl nudny, inaczej na ziemi byliby tylko fajni ludzie :) dla ciebie ILLA i dla siebie tez NIE NAWIDZE ANKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idę się teraz popłakać, kompleksy od was biją...oceniacie ludzi, których na oczy nie widziałyście? Żałosne do tego stopnia, że nie sposób poczuć się urażonym...

Gość Ex-Anka
solidaryzuje sie z zalozycielka topicu ...tez mialam na imie anna na czesc pierwszej milosci mojego ojca :/ ....i szczerze go niecierpie!!! nie moge uwierzyc ze nosilam je przez dwadziescia kilka lat ...moje zycie bylo pasmem potkniec i niepowodzen!!! do zerzygania po prostu -czego sie "tknelam" wychodzilo do dooopy albo wcale ....w koncu powiedzialam DOSC!!! i...zmienilam imie NA ZAWSZE!!! hehe bylo troche "papraniny" ze zmiana dokumentow itp ...ale teraz ...mam fajna prace , nareszcie jestem szczesliwa a nie jak bylo wczesniej -w stanie permanetnej depresji ....ludzie mowia ze wypieknialam yhem yhem :P za czym idzie -wspolczynnik pewnosci siebie poszedl znacznie w gore ...moglabym wymieniac i wymieniac korzysci ale w sumie po co - czuje ze ta zmiana to najlepsza decyzja jaka w zyciu podjelam ! (choc tata jest dalej obrazony hehe) ...mozna wyciagnac wniosek ze to kwestia podswiadomosci i takie tam ...moze to i racja ale mnie naprawde pomoglo zmienic moje zycie na lepsze ...pozatym tez wierze w magie imion i bywa ze zle czujemy sie ze swoim ,nadanym przez rodzicow ...a to prawie tak jakby chodzic w za malych butach naprzyklad ...hehe (ale przyklad) ale tak to mniej wiecej wyglada niemniej nie twierdze ze Anki sa glupie i beznadziejne we wszystkich przypadkach ...i tutaj uklon dla najmadrzejszej kobiety jaka znam (moja Pani Promotor) , moja naukochansza Babunia (tez troche obrazona ale jej przeszło) ...ehhh coz ja sie tak rozpisalam hehe koncze pozdrowienia dla wszystkich anek, aneczek, anulek ,ań i reszty :D ps Anna jest imieniem miedzynarodowym ;) nie znam kraju w ktorym ono nie wystepuje

Anka - ogromnie lubię to imię. Moja ukochana Siostra jest jego szczęśliwą posiadaczką. Temat topiku jest jednym z najgłupszych, jakie widziałam. Nie dlatego, że mam ciepły stosunek do tego imienia, ale dlatego, że wiara, jakoby imię miało związek z charakterem przyprawia mnie o śmiech pusty. Imię to przede wszystkim to, co się podobało naszym rodzicom... człowiek jest taki, jaki jest, nieważne, jak go nazwać.

Gość ILLA
a ja jednak wierze w magię imion tak jak ex-anka.

Gość posiadaczka oryginalnego
Hej! Ja w obronie Anek!!! Znam pare i czesc z nich jest rzeczywiscie do kitu, ale dwie sa niesamowite! Prawdziwe przyjaciolki od serducha! A pospolite imoina nie sa zle! Ja nienawiedze tego, ze jak sie komus przedstawiam to on zawsze pyta: jak???????

Gość ILLA
do anna anna ja nie oceniam ludzi których nie znam tylko wyciągam wnioski z moich obserwacji. Naprawdę zauważyłam że anki które znam są jakies takie nijakie, takie same...bez urazy ale tak myślę.

Illa fakt jest taki że mnie nie znasz i co, jeśli bym Ci się przedstawiła nie starałabyś się mnie poznać, bo mam popularne imię? To coś na wzór rasizmu... Nie lubię szufladkowania ludzi, uważam to za płytkie i krzywdzące. Pozdrawiam

Gość ILLA
do anna anna fakt-nie znam Cię i Cię nie oceniam tak samo nie oceniam nikogo kogo nie znam bez względu na imię. Gdybym Cię poznała nie oceniałabym Cię tylko na podstwaie imienia (bez przesy!) ale tylko stwierdzam to co zauważyłam. NIe wiem-być może poznam jakąś naprawde super Ankę ale jak narazie nic takiego się nie stało :)

Gość KasiaJAKAS
hmm, cos w tym jest ze mnie tez wkurza imię Ania. Za duzo Anek, za duzo. A ja mam Kasia na imie i tez srednio fajnie

Gość ILLA
do Kasi tu nie chodzi o to ze imię jest popularne tylko o to ze ludzie którzy je noszą mają ze sobą coś wspólnego, coś ich łączy. Np. Kaśki które znam to super kumpele!!!!ale anki to takie bleeeee....:)

Ja również znam kilka Anek, które do najwspanialszych nie należą, ale znam również takie Ole, Kasie, Magdy, Karoliny itd...co świadczy tylko o jednym, to jaki jest człowie nie zależy od imienia lecz od tego jak został wychowany, jaką ma osobowość. Illa rozumię, że Ty nie poznałaś żadnej fajnej Ani, ale jest jeszcze druga część twojego zadania \"beznadziejne i pospolite jak ich imię\". Imienia nikt sobie sam nie wybierał więc nazywanie go beznadziejnym i pospolitym jest nie na miejscu.

Gość Illo może w końcu się
przyznasz jak masz na imię??

Gość illo
mam na imię Anka, przeczytałam cały topik i wiesz myslę ze powinnas przestac sie tłumaczyć .Nie mów że nie oceniasz kogos kogo nie znasz ,że to tylko skutek twoich obserwacji, bo właśnie oceniasz, od samego poczatku to robisz. Daj już sobie spokój bo myslę ze uraziłaś na tym topiku wiele wartościowych osób.Nieistotne jak kto ma na imię i czy to imię odzwierciedla charakter czy nie .Sztuka jest miec na imie Kaśka, Anka, Illa Alicjia lub jakos inaczej i zdawac sobie sprawe ze swoich zalet i wad-głównie wad a zdaje sie ze ty u siebie nie widzisz żadnych.Pozdrawiam!Nijaka Anka

Gość ILLA
ale wy anki jednak jesteście beznadziejne.... do anna anna- dlaczego nie mogę powiedzieć ze to imie jest pospolite i beznadziejne skoro tak mysle? :) dlatego ze nikt sam sobie imion nie wybiera--to jest bez sensu co napisałas:) i to nie jest zadne uzasadnienie :) taka obraza bo sie komuś imie wsze nie podoba??--śmieszne :)

Gość boisz się przyznać
jak masz na imię? :p czyżby było pospolite?:p

Gość Anki
sa THE BEST!!!!

Gość Anki
sa THE BEST!!!!

Gość Anki
sa THE BEST!!!!

Gość Anki
sa THE BEST!!!!

Gość Anki
sa THE BEST!!!!