Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy teraz mi się uda ułożyć życie?

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie czy teraz może mi się udać może zacznę od początku chodziłem z dziewczyną długo potem się rozstalismy poznałem dziewczynę się zakochałem potem był ślub potem dziecko nie była w ciąży gdy braliśmy ślub ale jak pojawiło się dziecko coś się zaczęło między nami psuć wytrzymałem do 1 roku dziecka i zostawiłem żonę z dzieckiem i chce rozwodu między czasie byłem w kontakcie ze swoją byłą i teraz już jesteśmy razem czy teraz mi się uda ułożyć zycie

Gość gość
Tak, masz 100% gwarancji o ile jesteś zodiakalną wagą.

Gość gość
Chyba zodiakalnym osłem...

Gość gość
Nie nie jestem wagą

Gość gość
to nie masz szans. skup się na karierze zawodowej.

Gość gość
Chciałem tylko wiedzieć czy mi się uda moja była dziewczyna akceptuje to że mam dziecko

Gość gość
wiesz co trudno powiedzieć czasami udaje sie za trzecim czwartym razem , trzeba tylko poznać dobrze siebie swoje wady nad ktorymi trzeba popracować by nie popelniac podobnych błędów trzeba siebie dobrze poznać co jestesmy w stanie zaakceptować w drugim czlowiwlu a co nie itp. przeanalizować swoj poprzedni związek i samego siebie za nim wjedzie się w nową relację by znów nie cierpieć

Gość gość
wytrzymałeś rok piszesz a to jak kropla w morzu uważam że nawet nie zawalczyles o swoha żonę i dziecko wyscie dopiero co zaczeli tworzyć wspólny dom i rodzinę a ty zwiales , jeszcze pewnue bylusxie a etapie poznawania sie razem a tutaj doszlo dziecko i inne obowiazki dla mnie to tak wyglada jak byś bawił się tylko w dom to tylko zabawa w som dla ciebie i wątpię w to by się ułożyło tobie w tym obecnym zwiazku bo jestes niedojrzały emocjonalnie

Gość gość
Zwiałeś po roku, bo przestało być jak w narzeczeństwie. Wytrzymasz znowu jakiś czas do kolejnego opadu emocji i nudnej, wymagającej codzienności i znowu dasz dyla. Tacy jak Ty, to klasyka gatunku.

Gość gość
Też uważam że jesteś niedojrzaly pobawiles się w dom a jak zaczęły się obowiązki to dałeś nogę . Teraz z była dziewczyna jesteś wolny jak ptak ciekawe jak znowu pojawi się dziecko co zrobisz a poza tym niewiem czy dwa razy się wchodzi do tej samej rzeki

Gość gość
Jesteś jeszcze niedojrzaly by być w zwiazku

Gość gość
Jeśli się zmienisz to może

Gość gość
Tacy ludzie się nie zmieniają

Gość gość
Kawał SK........ z ciebie

Gość gość
Dziadu nie zależy ci na własnym dziecku ? Z byłą dziewczyną też ci się nie ułoży bo już sie raz z nią rozstałeś. I z kolejną dziewczyną poznaną w przyszłości też nie, bo jesteś niedojrzały. W związkach szukasz euforii, ekscytacji. Wiadomo że to sie szybko wypala. Szkoda tylko że sie ożeniłeś durniu i zapłodniłeś, bo nie dla ciebie małżeństwo. Dziecko tylko skrzywdziłeś.

Gość gość
Co to jest wytrzymać rok czasu. To tyle co kot napłakał. Jesteś zwykłym gówniarzem jeszcze, szczylem. Nie zasługujesz na miano mężczyzny. Nawet nie wiesz co to słowo oznacza. Podobnie zresztą jak małżeństwo. Znudziła sie zabawa w rodzinę. Ile ty masz lat ? 21 ?

Gość gość
Ale głupie prowo.

Gość gość
Żadne prowo