Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dotarło do mnie że to koniec...

Polecane posty

Gość gość

Witam, przez ostatnie miesiące nie układało nam sie w małżenstwie, cały czas kłótnie, brak czasu, rozmowy, zrozumienia. Dalismy sobie czas, wyprowadzilem sie , dzis rozmawiałem z żona, zaproponowałem jakas zmiane, ze zaczniemy wszytko od nowa, itd, napisała ze to nie jest takie latwe, zapytalem czy mnie kocha, odpisała - ... , wiec napisałem ze to znaczy ze mnie nie kocha, dostałem odpowiedz ze to ja powiedzialem. Chyba nie ma juz sensu walczyc.

Gość gość
Zaskocz ją czymś miłym:) Wyślij jej kwiaty,przynieś pizzę w kształcie serca,zabierz ją do Energylandii.Jeszcze macie szansę,ona nie chce żebyś marudzil że to już koniec itp Pokaż jej że Ci zależy a nie marudz.Jeśli po tym wam się nie ułoży to zawsze będą cudowne wspomnienia:)

Gość gość
Widać żonka ma kogoś na boku, szkoda, ze nie potrafi powiedzieć wprost. Na sile nic nie zdziałasz chocbys sie postał.

Gość gość
Do 21:51 Dokładnie albo planuje życie z kimś innym.

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Na Twoim miejscu bym nie odpuscila. W zwiazkach zawsze jest jakis kryzys. Powinienes okazac jej ,jak bardzo ja kochasz,to ze jej to powiedziales,to dobrze,ale dla kobiet licza sie czyny. Musisz jej to okazac...mow jej jak bardzo jest dla Ciebie wazna,ze ciezko Ci bez niej....ogolnie mowiac ratuj ten zwiazek jesli Ci zalezy,przynajmniej bedziesz wiedzial,ze zrobiles co mogles...:)

Gość gość
Bolcuje się z innym, przyłap ją na gorącym bo inaczej winę zwali na ciebie i będziesz sponsorował rochacza :-D

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co ona czuje, co myśli, czy warto walczyć i jak dalej postępować, czy będzieci razem, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej ades to tarocistkasofii@wp.pl