Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WeronikaKu

kobieta potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość WeronikaKu

hej pomóżcie. potrzebuję kupić komputer, może być używany ale na już. swojego zalałam i powiedzili mi że niestety po komputerze.. teraz używam starego ale to jakaś masakra. potrzebuję jakichś sprawdzonych sklepów, w których nie zedrą ze mną za vardzo...

Gość olimpaz
Najlepiej popatrz sobie na stronie internetowej a potem pójdź do sklepu niech ci doradzą tam. ja tak zrobiłam. Jesteś z wawy może?

Gość ja_Dyzio
generalnie to należy sobie , sobie zadać pytanie , do czego potrzebuję laptopa , czy potrzebuję laptopa a może wystarczy komputer stacjonarny ? - a jeżeli laptop wystarczy aby maila napisać i maila wysłać to wystarczy nawet laptop z monitorem 14 cali aby oczy widziały , co piszemy i co czytamy , oczy powinny podpowiedzieć, jaki potrzebujemy EKRAN , lubię oglądać koncerty na YT a zatem zawsze wybieram duży ekran, na ekranie TV koncert wygląda fantastycznie a na ekranie laptopa 17 cali trochę gorzej , laptop 17 cali jest spory w podróży ale lubię duży monitor , najważniejsza i podstawowa sprawa to jest ilość PAMIĘCI , jeżeli masz okazję kupić laptopa z ekranem 17 cali i 16 GB pamięci za kwotę poniżej 1500 PLN to bierz w ciemno !

Gość WeronikaKu
o w sumie dzięki za radę. będę zwracac uwagę na te szczegóły. a masz może jakieś sklepy internetowe? chętnie popatrzę coś. tak jestem z warszawy.

Gość Ja_Dyzio
giełda komputerowa przy GUS w podziemiach , w wielu boxach tylko czekają na takie zamówienia aby chociaż 10 PLN zarobić na transakcji , wystarczy określić swoje oczekiwania a następnego dnia Laptop będzie czekał , przypominam o ilośc***amięci wbudowanej , 8 GB pamięci w laptopie to jest wartość poniżej minimum ale wystarczy , zawsze można zapytać o Laptop o rozszerzonej pamięci do 16 GB za minimalną dopłatą

Gość olimpaz
no to jak z warszawy to pewnie pełno sklepow masz. ale rozumiem, że chcesz się wcześniej rozejrzeć. ja w sumie weszłam sobie na restartplus.pl wypatrzyłam sobie jeden i poszłam do sklepu i porozmawiałam ze sprzedawcą co chcę i co mi proponuje.