Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ambulocetus

Czy, jak kobieta pierwsza zagaduje po dłuższej absencji

Polecane posty

To znaczy, że jej może zależeć. Pyta się, "gdzie zniknąłem". Szkopuł w tym, że to dziewczyna z su, którą czasem odwiedzam... I mam u niej specjalne względy, bo ustawia mi takie privy (półdarmowe), którym innym nie ustawia. A parę razy robiła aluzje (tak mi się wydaje) do spotkania w realu

Gość gość
To znaczy że każdego tak mami żeby zoptymalizować wydajność, nie jesteś wyjątkowy :-P

Gość gość
Gość z 23:04 jest złośliwy bo właśnie życie mu nie wyszło.

23:04 - I tak właśnie myślałem na początku. Podejrzewałem kilka razy, że mnie ściemnia. Potem okazało się, że mówi prawdę. To raczej szczera dziewczyna. Była na mnie raz w****iona i mi powiedziała o tym wprost. Z resztą innym tych privów nie ustawia. Odpowiada mi czasem, że za jakiś czas, aż niektórzy stali bywalcy sobie pójdą

Gość gość
Może jej zależeć ale raczej nie rób sobie złudzeń. A jak chcesz się przekonać to zaproponuj randkę w realu na zasadach ogólnych.

23:35 - Zaproponowałem w przyszłości (bo mieszkamy daleko, w różnych częściach kraju) i się zgodziła. Ale po tym, jak ją niechcący w********m i się pogodziliśmy, odpowiedziała mi, że "ma wątpliwości". Odpowiedziała mi: "po tym, jak mnie sprzedałeś, mam wątpliwości". Po to prawda, niechcący ją sprzedałem, tzn napisałem na ogóle coś, o czym mi napisała na priv i miałem u niej krechę przez jakiś czas. Ale teraz sytuacja wraca do normy

Gość gość
W przyszłości to już będzie za póżno na spotkanie. Ona już się nie odezwie.

Gość gość
A bliżej w realu bab nie ma? Jesteś leśnikiem w Bieszczadach? :-D

01:22 - Primo to nie jest baba, tylko kobieta/dziewczyna. Babą to co najwyżej jest twoja stara... Co do twojego pytania, to są, ale są c*****e. A i ja dziewczyny nie szukam, ale jeśli trafia się okazja na naprawdę z******tą, to warto korzystać

Gość gość
Zycie mu nie wyszlo? Pewnie nie ma bachorow itd :D a to oznacza ze jest wrecz przeciwnie ale oczywiscie znowu jakas frajerzyna mysli ze komus przykrosc robi a jest wrecz przeciwnie. Beka z wypranych mozgow co placza na kafe jak to nienawidza zonek, mezusiow i bachorow. A ten kto jest sam ma spokoj :)