Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Dlaczego ludzi boli ze

Polecane posty

Gość gość

Np ktos ma pieniadze bo rodzice dali.. alboze ktos poszedl do pracy po 30stce bo wczesniej nie musial albo ze ktos ma mieszka ie po kims itd.. tzn jezeli ktos np wyzywa inna osobe bo ma kase od rodzicow tzn ze on sam wolalby gdyby mial wybor biednych rodzicow??dziwne.. ja sam mam 29 lat ze 100tysiecy na kacie bo otrzymalem po babci o nic nie ruszalem plus po 2 wynajmuje mieskznaie .. pracuje za grqnica od roku dokladnie 8 miesiecy i mam odlozone 8 wyplat bo mieszkam z mama ktora ma duze mieszkanie, dobra prace a ja i tak w domu jestem tylko na noc., i choc chcialem sie dokladac mowi ze nie musze.. wiec wszystkie wyplaty odlozylem plus to co z wynajmu mieszkania po babci i to co na kacie.. prawko bede musial dopiero zrobic.. i dziwi mnie fakt iz inni ludzie majacy mniej pieniedzy albo znajomi w polsce bez pracy kupuja buty po 1000zl a ja kupuje zwykle za 300 max 400zl ale raz na ruski rok.. i oni zawsze mysla ze ja bogacz bo za granicami itd.. rozumie ze ludzie maja trudniej ale sa tez tacy co maja lepiej.. w niemczech dzieci dostaja cale kamienice po babciach domy po rodzicach konta z brazyli i nigdy nie pracuja.. ale i tak im nienzazdrosze i daleko mi do wyzywania.. niech kazdemu zyje sie jak najlepiej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować