Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sadwife

Kompletny brak zainteresowania

Polecane posty

Gość Sadwife

Jesteśmy po ślubie zaledwie 2miesiace.. dotychczas wszystko było w porządku . A teraz nie wiem czy to ja sobie coś uroilam czy on na prawdę się aż tak zmienił . Do rzeczy Nie poświęca mi w ogóle uwagi , niemal ze mną nie rozmawia .. śpimy niby razem a jednak osobno gdy proszę go czy mógłby mnie przytulić to jedynie wtedy mam wrażenie dla świetego spokoju mnie przytuli po chwili i tak zaśnie i odwraca się plecami .. nie patrzy na mnie z uwaga kiedyś prawił mi komplementy No zauważał drobnostki takie jak „ale pięknie masz brwi zrobione „ bo je trochę wyregulowalam takie drobnostki a teraz .. nic nie zauważa , od dwóch tygodni się nie kochaliśmy nawet jak próbuje coś zainicjować to i tak kończy się to na tym ze całuje mnie w czoło i mówi idę spać bo mam dużo jutro do zrobienia .. Przestałam go pociągać fizycznie odnoszę takie wrażenie jakbym mu była obojętna .. boli mnie to ze przyjaciel z pracy potrafi mi powiedzieć Ale ładnie wyglądasz czy zwraca uwagę mi zebym zapięła pasy a moj facet ... nic kompletnie jakby mnie nie dostrzegał . Pytam się go o coś a on mnie nie słucha .. Ja odnoszę wrażenie ze w momencie gdy staliśmy się małżeństwem i zaczęliśmy razem mieszkać to on traktuje mnie jakby już wszystko zdobył i teraz już moze przesta się starać .. Czy ktoras z Was gdy razem z facetem zamieszkaliście miała podobnie . On twierdzi ze wyolbrzymiam i o czym on ma ze mną rozmawiać skoro poza praca jesteśmy cały czas razem .. przykro mi bardzo .. wcale nie jestem szczęśliwa wręcz przeciwnie ostatnio ciagle płacze po nocach czy w ukryciu .. straciłam poczucie swojej kobiecości i seksualności bo jak mam się czuć gdy on mnie ignoruje i odrzuca ..

Gość gość
Typowe , U mnie było to samo tylko ze rok po ślubie nawet nie pytał z kim i gdzie wychodzę . Ja się dobrze bawiłam wymalowalam a on tv nawet nie zwrócił uwagi Faceci tacy już są -zdobywcy

Gość gość
Ja też tak mam, tylko że jesteśmy małżeństwem od 3 lat. Nie było seksu już chyba z rok.. Brak słów, ja już dawno przestałam się narzucać, bo było to dla mnie uspokajające na dłuższą metę. No i tak sobie żyjemy. Czasem zazdroszczę innym miłości, namiętności, tych czułych gestów, spojrzeń.. Ale cóż to już chyba mnie nie spotka. Najlepsze jest to, że nie mamy nawet dziecka i już raczej go nie zrobimy, ludzie myślą, że się staramy i nie wychodzi.. A u nas nic. Były rozmowy, ale niestety niewiele one wyniosły, nie da się nic na siłę.

Gość gość
*upokażające

Gość gość
Jak po miesicach tak zachowują się mężczyźni to co dopiero np po 15 latach :o

Jestem w drugiej ciazy, 5 lat po slubie, a czuje ze moj maz ani na sekunde nie przestal za mna szalec. Praktycznie non stop poswieca mi 100% uwagi, a seksu wrecz sie domaga. Nie jestem jakas ultraseksbomba, ale czuje sie doceniona i atrakcyjna nawet w ciazy. Wyjdzcie gdzies do ludzi, zaszalejcie, moze jakis weekend za miastem...? Troche spontanicznosci i szalenstwa!

Gość gość
heh tak jest jak dajecie d**y frajerom^^ teraz to tylko robić wielkie oczy i udawać zdziwienie

Gość gość
Walenie kłody to dopiero frajerstwo :-D

Gość spróbuj się smrodzie z katem
rozj***e ci mostek na raz c***aj się kundlu

Gość gość
Nie zgadzam się, że jest to typowe - dla mnie dziwne zachowanie.

Gość gość
Madoro ty az tak sie nudzisz,ze wp*****lasz sie w kazdy temat?? Do tego wieczne zachwyty nad soba I swoim mezem :-(

Gość Sadwife
Czyli nie jestem sama . &01:02 Nie myślałaś żeby odejść ? Ja mam dość już teraz .. jeśli nic się nie zmieni to odejdę . Na prawdę .. nie zamierzam być sprzątaczka i kucharka dla niego . Chociaż i z tymi czasami ma się lepszy kontakt . Każdego dnia jest gorzej . Hmm wyjście do ludzi .. wychodzimy na imprezy do znajomych na kawki na piwko .. on nawet zazdrosny nie jest gdy ktoś prosi mnie do tańca czy podrywa mnie pod klubem . Dla mnie to wszystko jest poniżające tak jak napisała koleżanka wcześniej .. ostatnio wyszedł z urodzin w połowie bo zasypiał , zapytał czy wrócę taxowka sobie .. Czy jadę z nim .stwierdzilam ze zostaje bo po co mam z nim wracać i iść spać . On ma mnie w d***e .. Nie pasujemy do siebie . Szkoda ze widzę to dopiero teraz ..

Gość Sadwife
Może nie tak do końca ma mnie gdzieś . Ostatnio wstał wcześniej zrobił mi śniadanie do łóżka a wieczorem zrobił niespodziankę kupił mi piękny bukiet róż i wino i bilet do kina bo wspominałam ze chciałabym iść .. Niby fajnie tylko ja go mie czuje w tym wszystkim mam wrażenie ze to jest taka „pokazówka „ zebym zbytnio się nie czepiała bo przecież gdyby mu nie zależało to by mi nic nie dał .. ale to jest raz za czas a na codzień go nie ma zachowuje się jakby myślami był gdzie indziej .. No i ten seks a raczej jego brak .

Jesteś w związku-marzeniu każdej kafeterianki : nie chce od Ciebie seksu. A Ty marudzisz... 00 Gdzie te wszystkie nier****iwe, czemu nie przekonują autorki jak jej dobrze? :P 00 A tak na serio: szczupła jesteś?

Gość Sadwife
Ta facet marzenie .. szkoda ze z tym marzeniem się rozmawiać nie da bo rozmów unika jak ognia . Te przebłyski dobroci typu kwiaty śniadanie są raz za czas i mam wrażenie ze to tyko przykrywka .. Co ma do tego sZczuplosc ? Filigranowana nie jestem ale nie mam tez nadwagi . należy raczej do kobiet duży biust duży tyłek typowa klepsydra . Nie mam kompleksów . Wiadomo może chciałabym zrzucić z 5kg jak każda kobieta mam mankamenty ale akceptuje siebie może nie jestem jakimś super łakomym kaskiem i są kobiety z o niebo lepsza figura ale czy tylko to sie liczy ? On to fakt jest w lepszej kondycji fizycznej niż ja ,ale nie sadze by chodziło tylko o moj wygląd

Gość gość
To męża musisz się spytać o co mu chodzi.

Gość gość
A usta? Usta sobie zrobiłaś ala glonojad? :O

Gość gość
Z seksem tak jak z wyglądem kobiety, nie jest najważniejszy :-D ...niezamykająca się jadaczka nawet na 5 min to też żadna zaleta

Gość gość
faceci zyja po to by sie ustawic, jak juz sie ozenia ti leza i pierdza, nie robia nic, juz przestaja udawac milosc bo i po co, kucharka jest, sprzataczka jest, kochanka jest, moga lezec do smierci i nic nie robic, wszystko maja podane na tacy, a manna im z nieba spada

Gość gość
19:17 współczuję ojca, bo rozumiem że takie wzorce mężczyzny wyniosłaś z domu.

Gość gość
19:17 to chyba u arabów albo cyganów bo u nas chodzą w kieracie a baby pierdzą i narzekają na swój los, a jak im zwrócisz uwagę to dopią o poświęceniu :-)