Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chrzciny u siostrzeńca

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do was dziewczyny jak wy to widzicie.U mojego siostrzeńca będa chrzciny za 2 tygodnie,do tej pory nie dostalismy zaproszenia ,moje dwie siostry dostały,czyli raczej chrzciny będa bez nas.Nie żebym była załamana z tego powodu,bo kasa zawsze sie przyda ,ale chyba świństwo zrobili ,bo my ich prosilismy na chrzciny naszych 2 synków i byli na jednym ,jak jeszcze małżeństwem nie byli ,co Wy o tym myslicie??? Za głupie komentarze dziękuję.

Gość gość
Troche dziadostwo zrobili że zaprosili siostry a ciebie nie

Gość gość
Skoro nie ma zaproszenia do dzisiaj tzn.nie chca waszej obenosci w ten dzien. Jak tak bardzi ci zalezy to sie dowiedz o ktorej sa chrzciny i idz di kosciola di tego nie musisz miec zapriszenia. Ja bym jednak uszanowala wole rodzicow dziecka moze maja powody ze nie dostalas zaproszenia. Co z tego ze u was byli na takiej uroczystosci wiadomo kultura tego wymaga zeby was rowniez zaprosic tylko nikogo nie mozna zmusic do tego.

Skoro nie dostalas zaproszenia to nieidz. Laski nikt nie robi. Faktycznie niefajnie jakby tylko Twojej rodziny nie zaprosili, ale smuem twierdzic ze ludzie coraz czesciej nie maja wstydu ani skrupulow.

Gość gość
Hm.. Może mają jakiś powod żeby nie zapraszać autorki.

Gość gość
Raczej głupio zrobili że was nie zaprosili szczególnie że macie dobre stosunki z tego co widzę,ale wiadomo każdy ma swoje widzimisie.

Gość gość
Dziękuję za wszystkie opinie:) raczej mamy dobry kontakt ze sobą,może nie często się widujemy,ale przynajmniej 3 razy do roku,ale cóż ludzi się nie zmieni,tak bardzo aż mi nie zalezy żeby iśc bez zaproszenia do kościoła,tylko troche przkro że nas tylko nie zaprosili,tyle.

Gość gość
Może tylko chrzestnych i dziadków proszą. Co nie zmienia faktu, że rodzeństwo to najbliższa rodzina i ma prawo być przykro...

Gość gość
Ja nie wiem skąd ludzie sie biora takie chamy,no sory jak ich zaprosiłas to wypada też zaprosić,ja bym się nie odzywała do nich na twoim miejscu!

Gość gość
Ja juz sama nie wiem co wypada a co nie. Maz ma brata i siostre. Siostra super, mamy fajny kontakt, odwiedzamy sie (glownie od swieta, bo mieszkamy 350 km od siebie, ale "bez okazji" tez). Brat meza z kolei taki odludek. Zaproszony nigdy nie przyjedzie, czy bylyby to chrzciny, urodziny czy inna uroczystosc (nawet na nasz slub dotarl z wielka laska i potwierdzajac swoje przybycie cztery dni przed bo tesciowie go cisneli ;/). Moze to po prostu taki charakter, autorko. Skoro macie dobry kontakt to porozmawialabym z siostra ode serca, czy wszystko wporzadku. Nie poruszajac tematu braku zaproszenia. Moze jest jakis powod na ktory ciezko wpasc..

Gość gość
A może po prostu nie doszło do was to zaproszenie.

Gość gość
U nas jest taka sama sytuacja,ludzie sa bezwzględni i chamscy po prostu