Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Architektura krajobrazu vs geologia

Polecane posty

Gość gość

A więc, zastanawiam się między tym pierwszym kierunkiem na SGGW a tym drugim na UW. Wiem oczywiście, że nikt nie podejmie decyzji za mnie, jednak gdyby ktoś mógł wypowiedzieć się na temat tych kierunków, który wy byście wybrali? Dodam, ze byłby to już mój drugi kierunek studiów, a wiec nie „priorytetowy”, jednak chciałbym wiedzieć jak wyglądają realu dotyczące praktyk, pracy, poziomu na studiach, z tego co wiem o prace niełatwo po jednym i drugim ale kieruje się tutaj bardziej pasją. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze :)

Gość gość
Gdybym był młodszy to bym chciał skończyć geologię i starał bym się zaczepić w jakiejś firmie poszukującej kopalin użytkowych w jakichś krajach typu Kanada albo Nowej Zelandia.

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś zastanowić się nad architekturą, nie tylko krajobrazu ale też budynków, wnętrz, powierzchni użytkowych.. Pracownie projektowe w Warszawie chociażby świetnie zarabiają, mam znajomych w biurze projektowym trzy trzecie i nie narzekają na brak zleceń. Jak jesteś dobry w tym co robisz, masz super prace. :)