Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lizanie sutków czy marchew w pochwie, co was bardziej rozśmieszyło? Głosujemy

Polecane posty

Gość gość
Jedno i drugie mnie zniesmaczyło. Co trzeba mieć w głowie, żeby dawać się tak poniżać? Ale to nic. Jak bardzo trzeba być zrytym, żeby coś takiego upubliczniać? Jaki przeciąg między uszami trzeba posiadać, żeby rozpowszechniać takie obrzydliwości? Mieszkanie sobie tymi fotkami wytapetuj, zboku.

Gość gość
Mnie bardziej rozsmieszyla Bazienka i jej wpadka, bo lizanie sutów i marchew już się dawno przejadły i znudziły.

Gość gość
nawet łep w kiblu już mnie nie bawi :D

Gość gość
Marchew. :)

Gość madry czlowiek3888
a co w tym jest smiesznego? kazdy ma swoje preferencje i upodobania...wolnoc tomku w swoim domku i swojej pochwie. nie kazdą kobiete stac na porzadny wibro. mnie smiesza prawiki na kafe,nieroby,przegrywy zyciowe...

Gość gość
Bazia kreowała sie na prominentną panią psycholog i seksuolog, a okazało sie że tak naprawdę stoi w jakiejś knajpie za barem. W dodatku wyciekło jej aktualne foto i dane :-D

Gość gość
zawsze się zastanawiałam co mają w głowie ludzie, którzy kreują się tutaj na innych niż są w rzeczywistości, na lepszych, bogatszych, świetnie wykształconych, obytych światowców, a używają takich samych nicków, na innych portalach, po których łatwo namierzyć ich personalia? :-D

Gość gość
To już jest hejt dla hejtu. Rozumiem robić przeróbki i wywalać dane bezczelnej, hejtującej, zboczonej Noxelii, która robiła takie rzeczy, o którym się ludziom nie śniło, zresztą u niej nawet przeróbek nie trzeba było robić, tylko screeny na SU, ale że ktoś wywala dane bazienki i chce jej robić przeróbki to już nie rozumiem.

Gość gość
A gdzie teraz prawnicy? Niech bazienka zakłada sprawę w sądzie.

Gość gość
Przecież nikt Bazience nie bedzie robić przeróbek, to nie Noxa. Lady Love też była kiedyś gwiazdą tego serialu i przeróbek nie miała, wiekszość bieszczadzkich też nie. Jedynie śmieszy te jej zgrywanie uj wie kogo, a wyszło że taka z niej psycholog, jak z nas kosmonauci :-D

Gość gość
na Marchewie latają jej zdjęcia .Jak ruska baba.

Gość gość
gość dziś A gdzie teraz prawnicy? Niech bazienka zakłada sprawę w sądzie. xx tak niech założy za podawanie się za lekarza.:)

Gość gość
no to wtopa, bazienki już nie zobaczymy :D