Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Czemu każdy na kafe mi wypomina że byłem na wodociągowej wy też tam traficie

Polecane posty

, www.wszn.opole.pl (wojewódzki Specjalistyczny Zespół Neuropsychiatryczny im Świętej Jadwigi Śląskiej ulica Wodociągowa 4,45-221 Opole)

Przecież to jest szpital Neuropsychiatryczny powtarzam Neuropsychiatryczny z dopiskiem "Neuro" i tam trafiają też osoby po udarach czy wylewach krwi do mózgu czy z Anoreksją problemami neurologicznymi i też ich nazwiecie czubkami? A jakbyście wy np dostali udar wylew albo guza mózgu itd to co? PS a osoby z depresją i Anoreksją, nerwicą też tam trafiają i co też nazwiecie ich czubkami?

Ja byłem w tym szpitalu na wodociągowej w Opolu dwa razy raz byłem z powodu depresji bo miałem depresję ale nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych i dlatego drugi raz dała mnie na obserwacje i ponownie nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych

Gość gość
ale ty świrze byłeś na oddziale psychiatrycznym, a nie neurologicznym

Gość gość
Ja nie wypominam, ale masz zwidy bo Namysłów nie istnieje 😭 a teraz uciekam do roboty

11:05 ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych powtarzam to po raz kolejny nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych a w szpitalu byłem na obserwacji powtarzam na obserwacji i powtarzam po raz kolejny nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych kiedy to do ciebie wreszcie dotrze?

Gość gość
świr to totalny jak widać :o

11:06 www.namyslow.eu zwidy mam tak? To czemu nie stwierdzono u mnie schizofrenii? Gdybym miał schizofrenie to miał bym zwidy a nie stwierdzono u mnie schizofrenii ile razy mam ci to powtarzać?

11:09 www.namyslow.eu świr totalny tak? Ile ile ile ile ile x milion ile razy mam ci jeszcze powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych powtarzam nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych ile razy mam ci to jeszcze powtarzać więc nie jestem świrem wbij sobie to do twojego pustego zakutego łba