Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Czemu każdy na kafe nazywa mnie czubkiem przecież sami nimi jesteście nie ja

Polecane posty

Ile razy mam wam powtarzać to że będąc na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu nie sprawia to że jestem czubkiem bo pierwszy raz leczyłem się tam z depresji w szpitalu a po ponad roku psychiatra zdecydowała się mnie dać ponownie na obserwacje i ani za pierwszym razem ani teraz nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem ile razy mam wam to jeszcze powtarzać?

Ile razy mam wam powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych bo mi tego nie stwierdzono ile razy mam wam to jeszcze powtarzać? Chyba lepiej wiem od was!!!

Gość gość
znowu nasz świr od wymyślonego miasta? :D

11:27 www.namyslow.eu ile razy mam ci jeszcze powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem a Namysłów istnieje dałem link www.namyslow.pl

:D

Gość gość
mam nadzieję, że jemu tylko się wydaje że chodzi po świecie, a naprawdę siedzi zamknięty w psychiatryku :o nie chciałabym, aby ktoś taki łaził po miejscach gdzie mogą przebywać moje dzieci :o

11:33 czubku ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile ile x milion ile razy mam ci powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem ile razy mam ci to powtarzać?

11:33 ile razy mam ci jeszcze powtarzać że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych kiedy do ciebie czubku to wreszcie dotrze? Chyba lepiej wiem od ciebie

Gość gość
debil, jak boga kocham, debil :o

11:33 www.namyslow.eu i nic mi się nie wydaje ani nie mam zwidów ani omamów bo nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i innych chorób psychicznych ile razy mam ci to jeszcze powtarzać że nie stwierdzono tego u mnie i nic mi się nie wydaje...

11:40 www.namyslow.eu debil tak x milion tak? Ty nim jesteś bo do ciebie nie dociera to co napisałem można ci tłuc do łba tyle razy że nie mam schizofrenii ani psychozy ani autyzmu ani zwidów i omamów i innych chorób psychicznych bo mi ich nie stwierdzono a tu dalej twierdzisz inaczej chyba lepiej wiem od ciebie że nie mam schizofrenii wbij sobie to do łba

Gość gość
to tylko twoje słowa, a każdy świr twierdzi że jest normalny jeśli chcesz kogokolwiek przekonać, co i tak ci się nie uda, bo od lat pracujesz tu codziennie na metkę zyeba, to wklej wypis ze szpitala

11:46 www.namyslow.eu to tylko moje słowa tak przecież byłem na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym na wodociągowej w Opolu i nie stwierdzono u mnie schizofrenii ani halucynacji i omamów ani psychoz i zwidów i innych chorób psychicznych więc nie jestem świrem i to potwierdził psychiatra specjalista czytałem moją kartę pacjenta z wypisu i nic tam o schizofrenii ani psychozach nie ma i nawet psychiatra mi mówiła że tego nie mam i co zatkało cię? Nie podważaj kompetencji psychiatry po studiach bo ona się zna i nie stwierdziła u mnie schizofrenii a ty nie jesteś psychiatrą więc mnie nie diagnozuj ps skoro pisałeś że każdy świr twierdzi że jest normalny to równie dobrze ty możesz być świrem mimo że twierdzisz że jesteś normalny

Gość gość
to nadal są tylko twoje słowa czubie a tobie nikt nie wierzy, a więc goń się jesteś poyebem

11:46 www.namyslow.eu i w moim wypisie ze szpitala nie ma nic o schizofrenii i chyba lepiej wiem od ciebie czubku PS nawet gdybym dał wam zdjęcie wypisu ze szpitala gdzie nie mam schizofrenii i tak byście twierdzili że ją mam tak jak mimo dowodów że Namysłów istnieje i linków z Namysłowa www.mechanik-namyslow.pl i tak twierdzicie że Namysłów nie istnieje więc kto tu jest czubkiem? Sami mimo oczywistych dowodów że Namysłów istnieje zaprzeczacie oczywistym faktom i co kto tu jest nienormalny?