Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jeśli dziewczyna

Czy jeśli dziewczyna...

Polecane posty

...zaczęła używać wibratorka, jeden taki na 20cm drugi mniejszy do jednoczesnej stymulacji łechtaczki, do tego kulki gejszy - to czy można podejrzewać, że nie jest już dziewicą? Z jej zachowań można było wnioskować że nie miała jeszcze swego pierwszego razu. Ma 20 lat. Czy możliwe, że ma to aby w ten sposób pozbyć się dziewictwa? Nie jest puszczalska i łatwa, to wiem. A może nie chce się rozdziewiczyć tylko mieć przyjemnośc, chociaż sądząc po rozmiarze to nie wiem....Proszę o poważne odpowiedzi, głównie kobiety.

Gość gość
jak cię to interesuje to ją po prostu zapytaj. Pewnie, że można się tak "rozdziewiczyć" i ja też tak zrobiłam bo po prostu uznałam, że w pewnym wieku błona nie jest mi już potrzebna a na seks z mężczyzną nie czułam się jeszcze gotowa. Inna sprawa, że należy się tak na prawdę zastanowić kiedy kobieta traci dziewictwo - czy w momencie przebicia błony (może być taka potrzeba np. do leczenia ginekologicznego u młodej dziewczyny przed rozpoczęciem współżycia) czy podczas pierwszej penetracji przez mężczyznę. Ja jestem zwolenniczką aby za utratę dziewictwa uznać moment pierwszej penetracji przez mężczyznę

Rozumiem, też uważam że dziewictwo traci się przy kontakcie z człowiekiem. Nie spytam jej...no bo nie. Ale zastanawia mnie to - jej sposób bycia mówi, że nikogo nie miała. Ma juz swoje potrzeby, może chciała się pozbyć aby móc w realnym spotkaniu czuć się lepiej. Nie mieć stresu, że błonka, że boli itp. No bo raczej jak wibratorek dosyć spory, do tego drugi do stymulacji łechtaczki plus kulki gejszy - musi już być dosyć rozbudzona.