Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dlaczego jesteście tacy upierdliwi z tym seksem?

Polecane posty

Gość gość
13:15 Ale to przecież na tym polega babska gierka, żeby na dupę złapać jelenia, który będzie finansował ja i bachora. Tak było od tysiącleci i nie ma się o co obrażać. Trzeba tylko być na tyle cwanym, aby zadbać o swoje.

Gość gość
14:14 Nie bądźmy naiwni. Zakochany to zwykle jest facet, która naiwnie daje się złapać cwanej babie. Z jej strony to można mówić o kalkulacji i wyrachowaniu. Chociaż oczywiście zdarzają się wyjątki.

Gość gość
"A jeżeli któraś chce mieć dzieci, to musi przecierpiec przez jakiś czas z jakimś chłopem. Chętnych nigdy nie brak jezyk.gif A potem, już nie musi się wysilać, a on albo to zaakceptuje albo niech spada, byle tylko płacił na dzieci jezyk.gif" X Najwyraźniej nigdy nie miałaś dobrego seksu, jeżeli uważasz że to takie cierpienie.

Gość gość
Bo prawda jest taka, że tylko kilka procent kobiet lubi i potrzebuje seks w takim stopni jak faceci, duża większość kobiet nie potrzebuje seksu w związku małżeńskim jak już ma dzieci i patrzą tylko aby unikać albo się cieszą jak facetowi się już znudzi lub nie będzie już mógł.

Gość gość
Młodzi chłopcy powinni to poczytać, zanim dadzą się nabrać na ,,miłość" dziewczyny i zyebią sobie życie ;-) ...bo babska sztuczka polega na tym żeby się zmusić, nadstawiać dopy przez krótki czas i później czerpać korzyści do usranej śmierci biedaka, czy nawet po niej

Gość gość
Jest nawet dowcip odnośnie tej sytuacji. Ślub w kościele, z zaplecza wychodzi pan młody uchachany od ucha do ucha. Kolega się go pyta: A ty coś taki wesoły, zaraz ślub bierzesz a pan młody na to: Własnie miałem najlepszego lodzika w życiu a kobieta która go zrobiła za chwilę zostanie moją zona. Po chwili wychodzi panna młoda, zadowolona tak samo jak jej przyszły mąż. Koleżanka się pyta: A coś Ty taka wesoła zaraz wychodzisz za mąż? A ona na to: Jestem szczęśliwa bo właśnie zrobiłam ostatniego loda w życiu.