Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaa99

Pomocy

Polecane posty

Gość Justynaa99

Od 3 miesięcy staramy się z moim chłopakiem o dziecko, mam miej wiecej cykle regularne co 26-28dni. Na początku nie było mi tak źle ze się nie udawalo po 2 miesiącu starania dalej nic ale zaniepokoilo mnie to że pierwszy raz miałam tak ze były widoczne wszystkie żyłki na moich piersiach i skutkach, na skutkach zaczęły mi się robić białe plamki. Piersi są nabrzmiałe czasami bolesne. I od 2 miesięcy zaczą co chwilę rosnąć miałam wmiarw miarę płaski brzuch teraz nawet jak stoję wychodzi mi z spodni. Często miałam różne objawy ciąży dużo ich było Ale testy co chwilę wychodzą negatywne. W 2 miesiącu starania sie o dziecko okres spóźnił się dzień Ale nie był taki jak zawsze ponieważ nic mnie nie bolało tylko piersi byly nabrzmiałe i okres trwał 3 dni a nie 5 i strasznie skały Ale test wyszedł negatywny, w 3 miesiącu starania sie o dziecko okres spóźnił się o 8dni pierwszy dzień okresu ledwo co 2 był strasznie mocny no i 3 znowu skapy. Ja już naprawdę nie wiem co mi jest dlaczego mi sie nie udaje. Pomozcie :( bd ****ardzo wdzięczna :/

Gość gość
czy uważasz, że my, tu, mamy w oczach USG ? czy uważasz, że z twojego stylu pisania możemy odczytać twoją morfologię i poziom hormonów? czy słyszałaś o lekarzu ginekologu?

Gość gość
A co twój lekarz na to?

Gość gość
co to znaczy zaczą ?