Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 msc od zerwania a u chłopaka na fejsie dalej są nasze wspólne fotki

Polecane posty

Gość gość

Chłopak zerwał ze mną 3 miesiące temu, byliśmy ze sobą kilka lat. Powodem było "wypalenie uczuć" . Jednak mimo to na portalach społecznościowych ma nasze wspólne zdjęcia, dosyć oczywiste, że jesteśmy parą. Nie mamy kontaktu, ale kiedyś mu powiedziałam żeby je usunął. Pytanie, czy faceci, aż tak bardzo maja takie rzeczy gdzieś nie rozumiem tej szopki.

Gość gość
Ktoś kopiuje mój post i ciągle dodaje jako nowy temat. S********J

Gość gość
To nie jest szopka. Po prostu ma to gdzieś :-)

Gość gość
Może podobają mu się te zdjęcia, może ma do nich sentyment? Może tak ładnie na nich wyglądacie :) że nie chce ich kasować. A może mimo iż nie jesteście razem wciąż lubi na nie patrzeć? Hmm, :)

Gość gość
Ma to gdzieś, ja jestem od roku z facetem i on nadal ma zdjęcia z byłą na FB, dwa ale ma. Na jednym ją całuje w policzek na drugim stoją objęci oglądają zachód słońca nad jeziorem. Sugerowałam że to trochę nie fer wobec mnie, powiedział, że skasuje ale nadal tego nie zrobił, jak dla mnie dziwne.

Gość DzD
nie kasuje, bo ma mile wspomnienia o chwilach uwiecznionych na zdjeciach. a ze uczucia sie wypalily, to nie jest juz z dziewczyna ze zdjec. ale to nie znaczy, ze jej na tyle nie nawidzi, zeby usuwac zdjecia. a zazdrosc o zdjecia na fejsbuju (jak w poscie powyzej) to juz jest taka dziecinada, ze nie warto komantowac ;)