Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co moze byc ze mna nie tak ? Za kazdym razem slysze,, nie szukam dziewczyny''

Polecane posty

Gość gość

a za chwile ci sami faceci sa w zwiazku z inna. Ze mna gadaja, zabiegaja o kontakt ale po co?w sumie wprost nikt jeszcze mnie nie zapytal o seks uklad bo i to chodzilo mi po glowie... a przyjazni ponoc nie ma , podobno faceci nie potrzebuja przyjaciolek wiec co jest i dlaczego nie chca mnie, skoro jestem porzadna, wesola, dosc madra,rozsadna kiedy trzeba,odpowiedzialna, rodzinna, mam tez kregoslup moralny... I dbam o siebie oczywiscie. O higiene i wyglad, a jednak lipa...

Gość gość
Może jesteś opcją dodatkową, czasoumilaczką, jakby nie wypaliło z tą która się bardziej podoba może by się okazało, że są wielce "zakochani", ciężko powiedzieć.

Gość gość
Podszywasz się pod Elę? Ona jest wyjątkowa, podziwiana na całym świecie, kochana przez wielu, dla wielu jest inspiracja i znienawidzona przez wiele zazdrosnych kobiet, odrzucynch facetów. Mężczyzna, który zdecydowałby się z nią byc musiałby jak ona żyć na oczach całego świata odartym z wszelkiej intymności. Wyśmiewać to jest łatwo, ale mieć życie jak ona już odwagi nie starcza. Także daruj sobie Kubusiu te próby obniżenia jej poczucia wartości czy manipulowania emocjami jej, jesteś za mało inteligentny na to i brak ci madrosci, by to zrozumieć. Skup się na swojej zapuszczonej babochłopie i nie marnuj energii, której nie masz za wiele bez wspomagaczy na coś, co skazane jest na porażkę. Sayonara Kubciu. Nie jesteś ani męski, ani odważny, ani seksowny, tylko zboczony i wyuzdany. Myślałeś, że macanki coś zmienia? Gdyby były za przyzwoleniem, gdybyś był tym kim nie jesteś, bo brakuje ci mięśni, pięknego uśmiechu i spojrzenia.

Gość Ambulocetus
18:21 - Kobiety miewają orbiterów, a faceci orbiterki. Mamy równouprawnienie ponoć...

Zależy co rozumiesz przez "porządna" i "kręgosłup moralny". Obecnie tymi słowami oznaczają się kobiety co nie tylko poza związkiem ale i w związku nie dają. 00 A jeśli człowiek sam siebie nazywa "mądrym" to obawiam się, że i z mądrością i z inteligencją u niego krucho.

Gość gość
Pewnie za ładna jesteś i wszyscy uważają że nie mają szans, nie chcą się zbłaźnić :-D

Gość gość
Typowe. Zapamietajcie, jeśli facet mówi ,,nie chce związku, wole byc sam" to oznacza ,,nie chce związku Z TOBA". Autorko, pewnie podobasz się im ale tak samo jak kilka innych lasek, nqie są zauroczeni Toba. Jak spotkają odpowiednią kobietę i się zakochaja to od razu chcą z nią zwiazku, nie maja juz żadnych wątpliwości ;). Tak to działa. Nie przejmuj się, jeszcze trafisz na takiego dla którego Ty będziesz ta wyjątkową, wymarzoną a nie tylko czasoumilaczem na chwile :).

Gość gość
Co nagle to po diable, pierwsze śliwki...