Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wejdę już nigdy w związek, bo jestem zbyt uczuciowa

Polecane posty

Gość gość

To już prawie dwa lata od rozstania, a ja ciągle o nim myślę, od rana do nocy, stale się zastanawiam co robi, gdzie jest, czy może myśli o mnie (choć wiem że nie) gdy oglądam jakiś serial czy cokolwiek innego, to nagle łzy mi płyną do oczu, wzruszam że się widok par, które się przytulają nawet tych na filmach, nie wspomnę o tych na żywo. Stale wyobrażam sobie i liczę na to że jeszcze kiedyś się odezwie, że nagle przyjdzie mi sms od niego. Jejku ;( dlaczego ja tak mam, zawsze miałam z poprzedniego związku jeszcze z czasów liceum leczyłam się ponad 6 lat, naprawdę. Tak mi zle mieć tą przypadłość.

Gość gość
Wdowa chętna na wszystko nie naprawila tej tęsknoty?

Gość gość
chyba wdowiec ;)

Gość gość
Na zasadzie: Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek? Jak to u biseksów?

Gość gość
gość dziś Wdowa chętna na wszystko nie naprawila tej tęsknoty? x Daj już spokój z tymi docinkami. Nie jesteś pępkiem wszechświata, żeby sobie kogoś bezkarnie mieszać z błotem :/

Gość gość
19.16 ??? Nikt cię nie poniży, bardziej od tego jak zrobisz to sama swoim życiem i decyzjami jakie podejmujesz.

Gość gość
19:19 Przeczytaj uważnie panienko (lekkich obyczajów): Może lepiej sama zastanów się nad swoim postępowaniem. Jeśli masz się za taką pannę z zasadami to jakim prawem Ty wtrącasz się w relację dwóch osób i chcesz decydować o tym, kto z kim ma być w związku? Kim Ty jesteś, żeby za kogoś decydować?