Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic nie boli jak złamane serce

Polecane posty

Gość gość

ja prdl, oszaleję chyba :o ktoś kto kiedyś wymyśli na to lek zostanie bardzo bogatym człowiekiem...

Gość gość
pieniądze niczego nie zmienią, wez się w garść i nie pitol. polecam sekcję sztuk walki, pomaga.

Gość gość
Nic nie boli jak sumienie czy zlamane serce, zawsze to powtarzam. Wiadomo, nie ma co sie uzalac nad soba czy zadreczac, ale zgadzam sie z autorka. Czas leczy rany, pozdrawiam

Chciałeś napisać, że nic nie boli TAK jak złamane serce. Zapomniałeś potem dodać - że ledwie 15 lat ci stuknęło i jest to twój pierwszy raz, gdy zwierzątko ci umarło. :classic_cool: Wzmocnisz się teraz, będziesz samcem alfa z fretką na ramieniu - uwierz. :classic_cool:

Gość gość
cóż, wiem, że tylko czas na to pomaga, i odrobinę, alkohol ;) nie pierwszy to raz, bo wbrew temu co twierdzi moon nie mam 15 lat... Właśnie dlatego tak bardzo się broniłem przed tym, żeby już nigdy nie pokochać. A jednak się stało. I znowu ten koszmar. I znowu pół roku wyjęte z życia na odzyskanie odrobiny równowagi i kolejne 3-5 lat na całkowite dojście do siebie. Kurwa mać, nigdy więcej!!!

Gość gość
Sądzę, że był nowotworowy jest znacznie większy:/

Gość gość
wszystko zależy od punktu widzenia... i siedzenia

Gość gość
tyle, że na te bóle nowotworowe są leki, mniej lub bardziej skuteczne na złamane serce nie ma niestety żadnego...