Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martawrobla

Hujalnoga dla 8 latka

Polecane posty

Gość Martawrobla

Chcę kupić hulajnogę dla prezent dla syna na 8 urodziny. Ostatnio widziałam, że dużo dzieciaków jeździ na hulajnogach, chyba wróciły do mody. Czy uważacie, ze to dobry pomysł? nie chcę za bardzo syna rozpieszczac, dlatego też nie chodzi mi o drogą hulajnogę a taką do 200zł jak np. ta http://iko-zabawki.pl/HULAJNOGA-BALANSOWA-MAGIC-SCOOTER-SWIECACE-KOLA-ZIELONA-B1-p2498 ze świecącymi kołami. Mąż uważa podobnie, ze taki prezent będzie w porządku, nie chcę kupować dziecku już w tym wieku laptopa na urodziny...

Gość gość
dobrze myslisz, hulajnoga to fajny prezent, przynajmniej syn spędzi czas na dworze a nie cały dzień przed komputerem jak większosc dzieci teraz

Gość florek 11
Hujajłeja mu kup

Gość gość
Niby ma być hulajnoga dla 8 latka, a w linku widzę hulajnogę na 3 kołach. W życiu bym takiej nie kupiła dla 8 latka, jedynie dwu kołową. I te świecące koła, no nie wiem, dla dziewczynki jeszcze by uszło, ale dla 8 letniego chłopca? Sama mam 8 latka w domu który śmiga na normalnej dwukołowej hulajnodze, i nie wyobrażam sobie aby miał jeździć na 3 kołowej i to ze świecącymi kołami, on sam nawet by na takiej nie chciał, takie to wg mnie dla młodszych dzieci. No ale wiadomo, każdemu podoba sie co innego, jeśli twojemu dziecku spodobałaby sie taka hulajnoga to jak najbardziej, warto kupić hulajnogę :)

Gość gość
Też uważam, ze hulajnoga to dobry prezent, tylko wybrany model jest dla maluchów. Ośmiolatkowi na pewno będzie wygodniej na normalnej dwukołowej.

Gość Ewka251
Poszukaj może jakiejś innej z iko-zabawki.pl :) mają tam pełno tych hulajnog dla kilku latków i starszych także