Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugie małżeństwo, druga żona i następna kobieta, która mnie zdradziła

Polecane posty

Gość gość

Witam, moje pierwsze malzenstwo rozpadlo sie przez zdrade zony. Po rozwodzie dlugo nikomu nie ufalem, moja obecna zona (przygotowuje sie do rozwodu), robila do mnie podchody przekonywala ze jest inna, ze bedzie tylko ze mna. Byliśmy 1,5 roku po ślubie, wcześniej rok znajomosci, od kilku miesiecy dowiedzialem sie ze miala drobne seks przygody jeszcze na etapie znajomosci ze mna, perfidnie mnie oklamywala, wzielismy slub i zaczynalem sie dowiadywac o tym co wyprawiala jeszcze przed slubem, podobno wszyscy o tym wiedzieli, a ja dowiedzialem sie dwa lata za pozno. Z poczatku nie wierzylem, ale dopiero gdy zebrano dla mnie dowody przezylem prawdziwiy szok. Teraz to juz nie mam sily na nic, nigdy juz sie nie ozenie, ale ogolnie mam wielka traume po tym co mi zrobila

Gość gość
Widać takie wybierasz, takie cie pociągąja. A poza tym jesteś naiwny, skoro wszyscy wiedzieli, jaka ona jest, to raczej specjalnie się nie kryła ze swoim prowadzeniem się.

Gość gość
Do Autora!! Im szybciej się ogarniesz tym lepiej dla Ciebie...... Nie rozczulaj się nad sobą , choć wiem ,że dobrze jest radzić!!! Wiem coś o tym, ale nie będę się tu rozpisywać

Gość gość
chwalisz sie czy zalisz

Gość gość
polskie kobiety to dzi'wki autorze szukaj kobiety za granicą ale nie w Polsce. Tu od kobiet czekają cię tylko zdrady, Polki są strasznie niewierne.

Gość gość
Są tak samo wierne jak polscy mężczyźni ;)

Gość gość
nieprawda ,ja jestem polką i nigdy nikogo nie zdradziłam ,byłam tylko z jednym jedynym ..do póki on nie zdradził mnie,teraz sypiamy osobno.s

Gość gość
Nie przeżuwaj autor, następna też cię zdradzi jak pozna trochę lepiej ;)

Gość gość
Widać takie wybierasz, takie cie pociągąja. A poza tym jesteś naiwny, skoro wszyscy wiedzieli, jaka ona jest, to raczej specjalnie się nie kryła ze swoim prowadzeniem się. to prawda, mi sie nigdy nie zdarzyło nawet pomysleć o innym facecie niz mąż, a ty miałes już dwie takie, które zdradzają i to tak ze nawet sie nie kryja. Ewidentnie dobierasz sobie kobiety z okreslonym sposobem bycia

Gość gość
Autorze współczuje bo zdrada nigdy nie jest miła. Troche zajmie zanim sie otrząśniesz i dojdziesz do siebie ale na przyszłość wybieraj kobiety całkiem inne od twoich byłych. Inne z wyglądu i charakteru bo znowu wybierzesz taka jak poprzednie.

Gość gość
dziś A co ma wygląd z puszczaniem wspólnego? brzydkie też zdradzają

Gość gość
10.20 chodzi o to że jak lecisz na tyłek i biust to tak potem masz,sex i pociąg fizyczny to za mało,ludzi musi łączyć więź duchowa bo inaczej to prędzej czy póżniej runie ,buduj na solidnych fundamentach a nie od doopy strony,sory że dosadnie..patrz jakie kto wyznaje wartości a nie czy wygląda jak,,modelka''s

Gość gość
dziś Naiwny bo został zdradzony? Bo jej ufał? Masz rację, kobietom nie wolno ufać nawet jak zapewniają o swojej wierności tak jak żona autora. Nie ufać i koniec, a jak ślub to wyłącznie z intercyzą i rozdziałem majątku.

Gość gość
a skąd wiadomo czy to autor nie jest łowcą majątków? :P

Gość gość
Trzeba bylo sie ze mna ozenic. Nie lubie seksu wiec bym nie zdradzila piekla babeczki i ciasteczka robila tiramisu sprzatala bo to lubie i zajmowala dzieciakiem chociaz tego nie lubie. Ale teraz jestem juz zajeta sorry

Gość gość
10.34 co znaczy nawet jak zapewniają? nie obrażaj mnie ja jestem wierna nigdy nie zdradziłam bo składałam przysięgę przed Bogiem ,ponadto wszystko zależy od systemu wartości moralnych osoby .Nie mów za kogoś i nie ładuj wszystkie do jednego worka!s

Gość gość
dziś watpie to jelen, pewnie placi jeszcze alimenty

Gość gość
Gdzie ci porządni faceci? Zamiast wiązać się z porzadnymi kobietami to wybierają lafiryndy. A kurw***rze wiążą się z porzadnymi kobietami. I wszyscy cierpią.

Gość gość
Porzadne kobiety sa samotne bo nie zapewniaja takich wrazen i emocji jak wszelkie puszczalskie k***iszony. Wcale mi autora nie szkoda

Gość gość
No to masz pecha lub świadomie wybierasz takie wywłoki puszczalskie! Autorze ja nigdy nikogo nei zdradziłam chociaż mogłam nie raz! Taki mam charakter, ze nie zdradzam! A mnie owszem zdradzono! Wybierasz sztuczne puste lale to nie dziw sie!

Gość gość
Widzicie ja jestem spokojna porzadna kobieta i faceci sie nabijaja ze taka jestem, bo powinnam byc puszczalska jak ich byle i przyszle na ktore narzekaja, a jednak do nich ciagnie i to tych podobnych do mnie.Ja juz kilka razy bylam zakochana w podobnym do siebie chlopaku, nie mialam wymagan ze musi byc imprezowicz itd, taki 'nudziarz' tez ma swoj urok a jednak mnie nie chcieli; wprost mowili ze mnie nie lubia, bo taka spokojna, a ja na to hola hola a ty jaki jestes, ja przynajmniej nie robie z siebie ofiary losu jak ty :) inny tez spokojny bardziej podobny do mnie i co powiedzial ; z toba nie ma o czym gadac i chcial mnie zmieniac na podobienstwo jakiejs imprezowki... a gadac jest o czym, ale nie plotkuje jak typowa baba, nie obgaduje a on to lubil robic wiec i tematow moglo nie byc..i chuj umre samotnie bo nie chce puszczalskich a spokojni chca wlasnie takie a gardza dobrymi a jesli sie wiaza to z rozsadku widze po parach wokol bo sa takie

Gość gość
a ladna? moze gruba jestes

Gość gość
normalne