Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomość internetowa

Polecane posty

Gość gość

Witam to mój pierwszy wpis tutaj. Być może jest już tutaj taki temat ale zależało mi aby założyć własny. 2 tygodnie temu poznałam na jednym z portali społecznościowych chłopaka. Ma 19 (prawie 20) lat. Ja mam 17. Ale do rzeczy. Od razu powiem że jest on Niemcem. Ciesze się że go poznałam. Umiem dobrze niemiecki więc problemu z porozumieniem nie ma. Dzieli nas odległość prawie 800km. Przez pierwszy tydzień bardzo fajnie nam się pisało. Pisaliśmy praktycznie bez przerwy. A ja tylko co chwilę zaglądałam w tel żeby sprawdzić czy przypadkiem nie napisał. No i tak nam zleciały pierwsze 7-8 dni. Wymieniliśmy się nawet zdjęciami. On mi się podoba. Wiem że ja mu też. A przynajmniej jestem w jego typie. Ale to co mnie najbardziej nurtuje to to czy jemu nadal na tej znajomości zależy. Od kilku dni jest inaczej.. nie piszemy tak często jak wcześniej. To jest też spowodowane tym że (może to dziwnie zabrzmi) ale brakuje nam tematów do rozmów

Gość gość
Według mnie znudził się tobą Nie licz na więcej od faceta który pisze na jakiś tam z portali

Gość gość
Moze mu sie nie spodobalas