Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cziqulinka

jaki wygląd u kobiet preferują faceci polacy?

Polecane posty

jak już ktoś tu wspomniał, cyce muszą być co najmniej rozmiar g. dopiero wtedy można je wywalić i liczyć na sukces.

Gość gość
23:04 a może po prostu wystarczy mniej żreć i wyglądać jak człowiek?

Gość gość
"cziqulinka dziś jak już ktoś tu wspomniał, cyce muszą być co najmniej rozmiar g. dopiero wtedy można je wywalić i liczyć na sukces." - tak, ja pisałam. Mam mniej więcej taki rozmiar, ale niestety są dość daleko od siebie, to musiałabym je chyba opleść taśmą klejącą, żeby były blisko siebie i przypominały nagie pół/du/pki, bo tylko na takie chłopy wywalają gały. Do tego posmarować czymś świecącym, naperfumować i na bibę do remizy wyrywać chłopoków do wzięcia. :D

Gość gość
gość dziś A nie możesz swoich piersi w staniku nosić czy co:classic_cool:

Gość gość
gość dziś mogą być w staniku, ale tak jak powiedziałam, pomimo dość słusznego rozmiaru, nie będzie motznego efektu pół du/py zza krzaka na który chłopi tak chmarno i chętno leco.

Gość gość
cziqlinka o co ci chodzi z ta częściowo azjatycka twarzą ?wedlug jakich kryteriów?kolejna ktora sobie cos wmawia?

jestem polką nie wiem nic o azji poza jedzeniem, mam krewnych stamtąd ale może nie będę wtajemniczać. kryteria są takie, że ta twarz jest płaska, zachodzą mi powieki. z wiekiem się to uwydatnia.