Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie bez seksu musi być strasznie smutne. Też tak uważacie?

Polecane posty

Gość gość

Jak chwilowo przez parę miesiecy go nie uprawiałam to prawie w depresje wpadłam. Nie dla samej przyjemności, ale seks jest cudowny jak dla mnie, jedna z fajniejszych rzeczy w zyciu. A wy potrafilibyscie byc szczesliwi zyjac bez seksu?

Gość gość
A jesli ktos jest jeszcze przy tym nieatrakcyjny to musi miec calkiem przerabane. pod warunkiem,ze nie da sie tego zmienic, bo jesli jest brzydki przez zaniedbanie sie,albo np. nadwage to jest nadzieja, ze bedzie wygadal lepiej. Ja bym np. czula sie strasznie nieszczesliwa bez seksu i nieatrakcyjna. Oczywiscie sa inne rzeczy, ktore daja mi radosc jak podroze, czy przyroda i wiele innych rzeczy, ale bez seksu i milosci one jakos bledną

Gość gość
Zdecydowanie nie

Gość gość
Nie zgadzam się. Ja żyję od ponad roku bez seksu i nic mi się nie dzieje z tego tytułu, ale fakt, że od jakiegoś czasu mam trochę niższe libido, na co w żadnym wypadku nie narzekam. A jak coś to mam sprawne ręce, które wiedzą co robić - dużo lepiej niż ręce przeciętnego faceta.

Gość gość
19:40- ale to nie chodzi o sam orgazm, bardziej o taka bliskość z kimś, pożądanie... a palce tego Ci raczej nie dadzą ;) Seks to coś o wiele więcej niż orgazm. Dla mnie po seksie świat staje się piękniejszy

Gość gość
Dni są szare, ponure, i zimne pomimo że świeci słońce i jest ciepło

Gość gość
gość dziś - o seksie z kimś właściwym tak, natomiast ja trafiałam na takie egzemplarze, że w ogólnym rozrachunku kontakt z nimi bardziej mi szkodził niż pomagał.

Gość prawi 124
seks jest nudny .,,.

Gość gość
19:44- no pewnie ,że najpiekniejszy seks jest z kimś kogo się kocha, albo przynajmniej czuje jakąś większą chemię, ale z braku laku kiedy kogoś takiego nie ma, dobry jest seks nawet z kimś przypadkowym ( pod warunkiem,ze mi sie podoba fizycznie) W każdym razie dzieki uprawianu seksu czuje sie pożądana, nie mowiac juz o podnieceniu i bliskosci. Choc czasem lubie tez ostrzejszy seks bez romantyzmu, ale i to na swoj sposob jest piekne

Gość gość
Życie bez seksu jest cudowne lepiej się człowiek czuje bez tego seksu

Gość gość
20:01, prawi, a co wam daje brak seksu?

Gość gość
Do dziś Najpiękniejszy jest seks po ślubie

Gość gość
Bycie zaleznym od kogos widzimisie to najgorsze gowno jakie istnieje. Wiec sie nie chwal idiotko ze jestes uzalezniona od q**sa mezusia. Predzej czy pozniej mezusiowi sie znudzisz i cie zdradzi.

Gość gość
Tylko psychicznie chorzy ludzie uprawiają sex normalni ludzie tego nie robią zboczeńcy i dewianci

Gość prawi 124
Ludzie z Afryki lubią seks . Ale nie chcialbm sie z nimi zamienić zyciem

Gość gość
20:05- nawet jeśli mnie zdradzi ( choć nie sądzę) to nie on jeden na świecie ;) poszukam sobie następnego.

Gość gość
20:08- wybitni naukowcy też lubieli seks. Maria Skłodowska-Curie miała nawet kochanków poza mężem. Eintein miał dzieci i wielu, wielu innych. Jak poczytasz życiorys Fryderyka Chopina to lubił różne perwersje seksualne, także powiedziałabym, że tylko ludzie z Afryki , wybitnie zdolni ludzie nieraz mieli wielu kochanków :)

Gość gość
Jestem prawikiem 27 letnim i brakuje mi sfery seksualnej, tzn kobiety, jej zapachu, smaku, relacji sadomasochistycznej, fetyszyzmu. Brzydalem nie jestem w ogóle, ale lubię samotność. Seks to nie wszystko.

Gość gość
depresja jest z powodu odejsca od boga

Gość gość
Najpiękniejsza jest miłość bez seksu

Gość gość
A sex to g****o co trzeba tępić a nie zaraze roznosić

Gość gość
Życie bez seksu musi być strasznie smutneto jest kłamstwo dzieci nie uprawiaja sexu ale bez miłosci staja sie smutne

Gość gość
Dzieci to osobny temat bo one jeszcze nie potrzebuja seksu, ani nawet nie powinny go probowac, ale ja tu pisze o doroslych. Wg mnie granica od kiedy mozna uprawiac seks to 16 lat, a po 20-stce to juz bym byla nieszczesliwa bez niego

Gość gość
Do 20:45 Bo jesteś psychicznie chora

Gość gość
Ci co nie mogą żyć bez seksu są jego niewolnikami. Współczuję. Wolny człowiek to taki człowiek, który nie jest niewolnikiem niczego, ani nie ma nałogów.

Gość gość
Seks psuje wszystko co jest najpiękniejsze w miłości

Gość gość
Wg mnie granica od kiedy mozna uprawiać seks to 25lat

Gość gość
zapisz sie do *****czystych serc nawet we włoszech powstała ten ruch przez modelke Anna Golędzinowska (założycielka Ruchu Czystych Serc we Włoszech) nawruciła sie w medjugorie to ta co miała nazyczony syna premiera Anna Golędzinowska – modelka, aktorka, prezenterka telewizyjna. Na urodzinach Silvio Berlusconiego śpiewała „Happy Birthday”. Nie była jednak szczęśliwa. Pustkę, która ją otaczała próbowała wypełnić alkoholem. Punktem zwrotnym w jej życiu była pielgrzymka do Medjugori https://www.facebook.com/Ocalona.z.piekla/

Gość gość
człowiek dorosły takze nie potrzebuje sexu potrzebuje miłosci