Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alinacudmalina

Romans a różnica wieku czy jest sens zaczynać ?

Polecane posty

Gość alinacudmalina

Ja mam męża, on ma żonę. Czy seks może być udany (chodzi tylko o czysty seks) jeżeli pomiędzy nami jest 20 lat różnicy ja 30 on 50 lat ? chemia między nami jest i pociąg ale mam pytanie czy taki facet mnie zaspokoi ?( chodzi o seks raz na kilka tygodni) czy jemu wyjdzie na pewno za pierwszym razem ? bo jak ma cos być nie tak to wole nie próbowac wcale............i czy taki facet bedzie umiał poprzestac tylko na seksie bez wiekszych uczuć ?nie chce żeby to emocjonalnie na niego jakoś wpłynęło...czy jest sens takie coś wogóle zaczynać ?

Gość gość
Ku'rwa i ku'rwiarz! TFU! Brzydzę się takimi ludźmi!

Gość gość
Taki romans pod względem bezpieczeństwa jest najlepszy, bo oboje macie wiele do stracenia więc raczej będziecie trzymali emocje na wodzy. Ale... Jeśli ma to być seks raz na kilka tygodni to czy jest to wystarczajace? Po co takie coś zaczynać chyba, masz tak małe potrzeby. On sobie poużywa, a ty? Będzie w stanie cię zaspokoić? Wszystko zależy od tego, czego oczekujesz, czego się spodziewasz. Znam przypadki, gdzie 50-cio latek pokazał jak zadbać i zaspokoić kobietę, ale to są wyjątki. Na pytanie niestety musisz sobie odpowiedzieć sama. Czy jest to w ogóle warte ryzyka? Powodzenia.

Gość gość
dopóki nie spróbujesz nie sprawdzisz;)

Gość gość
Na częściej nie ma szans bo nikt z nas nie będzie ryzykował....tylko właśnie nie wiem czy taki facet moze mnie zaspokoić No i czy wtopy nie zaliczy za pierwszym razem ? Nie znam facetów w tym wieku... nie chce zeby sie np podłamał jeżeli by cos nie poszło, to już wole nie próbować niż tak go skrzywdzić. Nikt z nas nic więcej na pewno nie oczekuje, nie musimy tego mowić rozumiemy sie bez słów mimo różnicy wieku

Gość alinacudmalina
To powyżej to moje;) Mam ochotę ale zeby zle nie wyszło zeby go nie podlamac, co taki facet lubi? Jak? Ile moze? czy nie będzie miał problemu ? Chce zeby było dobrze, bo inaczej wole zrezygnować

Gość gość
Miałam kochanka starszego o 17 lat Pierwszy raz wtopa totalna. Nie chciał mu stanąć

Gość alinacudmalina
No właśnie i po takim pierwszym razie wiem ze już co bym nie mówiła nie pomoże koniec Pewnie więcej już nie próbowaliście nawet ?

Gość gość
Co kilka tygodni?bo zona pracuje w delegacji? I on sam w domu.smieszny uklad.50 latek nie zaspokoi cie gwarantuje ci.

Gość alinacudmalina
Co kilka tygodni zeby nie wyszło... częściej sie widywać nie będziemy, żona jest jego na miejscu nie pisałam ze sam jest w domu...mamy małżeństwa normalne czysty układ np raz na 5 tygodni spotkanie. Do powyżej dlaczego mnie nie zaspokoi ? pytam szczerze ze krótko nie stanie mu czy o co chodzi ?

Gość GośćHera
Dlaczego robisz z faceta 50 letniego jakiegoś staruszka, któremu nie stanie i nie da rady zadowolic Ciebie? Skoro ma ochotę na romans i seks i to chyba wie czego chce. Jeśli mu nie stanie to skąd pewność, że to będzie jego wina. Może najnormalniej Ty nie bedziesz go podniecać. Myślisz, że jak masz 30 lat to kazdemu ma stawać na Twój widok? Nie dosyć że szykujesz k******o za plecami męża to jeszcze jesteś bardzo zadufana w sobie. Oboje jesteście siebie warci. Gardzę takimi śmieciami.

Gość alinacudmalina
Nie pisze ze jest staruszkiem ani ze musi mu stawać lub nie na moj widok bo jestem młodsza, jestem normalna i przeciętna ...pytam o konkretne opinie, czy moze mnie zadowolić i czy jemu będzie dobrze/ co tacy faceci lubią? czy taki seks wogole moze byc udany ? Czy cos moge zrobic zeby było lepiej ? nie mam doświadczenia, nigdy takiego faceta nie miałam...jeżeli ma go cos skrzywdzić np stres spowoduje ze mu nie stanie to wole nie próbować nawet

Gość gość
" Słabi faceci mają kochanki. Prawdziwi mężczyźni mają rodziny "

Gość gość
Chciałam przeżyć taki seks z dużą różnicą wieku ja 20 a kochanek ponad 50 i na to przystał mój chłopak 21 lat. Chodziło o trójkąt i był świetny. Mój chłopak wypada bardzo blado przy kochanku. Nie ma że kochanek brał wspomagacze i ma dużego długo stojącego nawet po obfitym wtrysku.

Gość GośćHera
Dlaczego zakladasz, ze nie stanie mu ze stresu? Moze mu nie stanie na widok Ciebie nago ? Nawet jeśli to i tak Ci tego nie powie. Masz popieprzone dylematy i za dużo kombinujesz. Ale czego sie spodziewać po tak zaklamanej babie , która planuje perfidnie jak mężowi rogi przyprawić. Tak na marginesie - a co , mężowi nie staje już na Ciebie? Mniemam, że młodszy od przyszlego kochanka :P Może z Tobą jest coś nie tak i normalnie aseksualna jesteś :P Weź to pod uwagę bo ten 50 - ciolatek może być lepszy setki razy od ciebie

Gość gość
Dlaczego co 5 tygodni?znam takiego ktory jest co 5 tygodni sam w domu hahaha chyba to o mojego chodzi.to gwarantuje ci z seksu nici.

Gość gość
Chciałam przeżyć taki seks z dużą różnicą wieku ja 20 a kochanek ponad 50 i na to przystał mój chłopak 21 lat. Chodziło o trójkąt i był świetny. Mój chłopak wypada bardzo blado przy kochanku. Nie ma że kochanek brał wspomagacze i ma dużego długo stojącego nawet po obfitym wtrysku.

Gość alinacudmalina
Nic nie zakładam raczej pytam jak to jest z seksem u faceta po 50. Tak mam dylematy, bo jeżeli mamy kazdy za siebie raz w życiu zrobic taki skok w bok to niech już chociaż będzie warto a nie ze będzie niewypał.....za duzo ryzykujemy a te 5 tygodni to tak rzuciłam pewnie byłoby to w zależności od okoliczności częściej lub rzadziej

Gość gość
tak stojącego pewnie wszystkie chcą :-)

Gość gość
Jestem facetem mam 50 lat i nie ma z tym problemu zawsze stoi i zawsze kochanka zadowolona

Gość gość
chętnie obrabia go ustami?

Gość gość
Mam męża w takim wieku i nie narzekam. A sama mam 30 lat.

Gość gość
To moze podasz maila jak chcesz jego obrobic:)

Gość alinacudmalina
Dziekuje za ostatnie konkretne odpowiedzi wydaje mi sie ze skoro on przejawia chęć ( ale jest to baaardzo nieśmiałe) to chyba wszystko u niego ok, w innym razie chyba by wogole tematu nie było z jego strony ? powiedział mi raz ze go bardzo onieśmielam, to mnie skłoniło do myśli ze moze pod wpływem chęci np zaimponowania mi moze mu cos nie wyjść, ale to takie moje dylematy sa. Co do seksu ustami to chyba nie jestem chętna ani ja jemu ani on mi, wole tradycyjnie

Gość gość
Ale popisac mozemy

Gość alinacudmalina
Ile masz lat ze chcesz pisać?

Gość gość
Romans to bagno

Gość alinacudmalina
Bagno..... moze i tak, zastanawiam sie skad sie to u nas wzięło, ale bardzo właśnie podchodzimy do tego na spokojnie i powoli nic pochopnie i szybko....jest to dla mnie sytuacja nowa tzn miałam już sytuacje gdzie ktos cos mi jakby sugerował zaczepiał - to byli młodsi mężczyźni ale nigdy nawet nie reagowałam, dla mnie to było nienormalne, nie miałam wogole nawet takich myśli ze cos bym mogła.

Gość gość
Zycze Wam aby wasze polowki dowiedzialy sie o zdradzie i kopnely Was w du..e.tego Wam zycze.!!!!

Gość gość
Autorko mam 50 jeśli jestes zainteresowana