Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jepać lewackie TVN

TVN chciał przedstawić Polaków jako skrajnych rasistów. Coś poszło nie tak

Polecane posty

Gość jepać lewackie TVN

Dziennikarze TVN24 zaprosili do studia Izu Ugonoha – urodzonego w Polsce ciemnoskórego boksera. Sportowiec zawiódł wszystkich liczących na mocne słowa o rasizmie, faszyzmie i innych niebezpieczeństwach. Bokser odniósł się do tolerancji w Polsce i przyjmowania imigrantów. o Prowadząca program TVN24 Anita Werner starała się jak mogła, aby czarnoskóry sportowiec opowiedział jak bardzo źle się żyje w Polsce. Nie doczekała się jednak takiej odpowiedzi. o „W Polsce czuję się bezpieczny, bo Polska przeszła dużą transformację w zakresie tolerancji” – wyjaśnił Izu Ugonoh. Nie obraża go również hasło na demonstracjach narodowców jak np. „Polska dla Polaków”. o „Hasło Polska dla Polaków nie jest skierowane do mnie, ponieważ uważam się za Polaka” – powiedział bokser. Dodał również, że nie można wymagać od innych, żeby go lubili, ponieważ zdaje on sobie sprawę, że ludzie są różni i mają swój światopogląd oraz charakter. o Ugonoh został zapytany również o podejście polskiego społeczeństwa do nieprzyjmowania imigrantów. „Jestem w stanie to zrozumieć. (…) Obserwowałem ludzi, którzy mieli pojawić się w Polsce i również odczuwałem strach. Nie byłoby to fajną sytuacją, gdyby do Polski przyjechali ludzie, którzy nie mają żadnego poszanowania dla polskiej kultury, prawa i tradycji, a tylko chcą przyjechać i zrobić sobie dobrze. W takiej sytuacji chyba w każdym człowieku budzi się swego rodzaju sprzeciw” – odpowiedział.

Gość gość
Nikt juz nie oglada tvn

Gość gość
Tvn to szfabska telewizja niech se Tusk oglæda i jego banda:-D

Gość gość
Cześć śmier dziel a jak nie oglądasz TVNu to skąd wiesz o czym tam było?

Gość gość
My śmier dziele oglądamy TVP INFO.

Gość gość
Śmier dziele umyjcie się bo będą goście w TVP INFO.

Gość gość
Brawo czarnoskóry bokser! Nie ma to jak utrzeć nosa lewakom! Tak trzymać, tak trzymać! Nasi góra, lewaki kanałami!

Gość gość
No to szacun dla gościa. Nie ważne czy jest czarny, żółty, czy biały ale mądry facet i racjonalnie myślący.